Σοκ: Τα ευρήματα στα σπίτια των συλληφθέντων ως μελών ναζιστικής οργάνωσης (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σοκ και δέος προκαλούν οι φωτογραφίες των ευρημάτων στην κατοχή των μελών της ακροδεξιάς-ναζιστικής οργάνωσης, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία με τη σύλληψη επτά βασικών μελών, τα οποία ενέχονται σε επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών, μεταναστών και άλλα.

Σβάστικες, βιβλίο για τον Αδόλφο Χίτλερ και τη ναζιστική ιδεολογία, που οδήγησε στη μεγαλύτερη τραγωδία τους λαούς της Ευρώπης, είναι μεταξύ των ευρημάτων,

που προκαλούν πολλούς προβληματισμούς.

Είναι τα ευρήματα που κατασχέθηκαν σε σπίτια στο Μενίδι και στα Ιωάννινα ιδιοκτησίας των μελών της ναζιστικής οργάνωσης «Combat 18» και «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές» από την Αντιτρομοκρατική την περασμένη Τρίτη.

Φόβους πως οι ακροδεξιοί ετοίμαζαν επιθέσεις με βόμβες, εκφράζει η ΕΛΑΣ- Κι άλλες συλλήψεις

Στιλέτα, γκαζάκια, σπαθί, τεράστιες ποσότητες εκρηκτικών υλών, μαχαίρια και προπαγανδιστικό υλικό υπέρ της ναζιστικής και εθνικιστικής ιδεολογίας είναι από αυτά που προκαλούν τρόμο.

Η αντιτρομοκρατική είχε ανακοινώσει για τα ευρήματα, 50 κιλών νιτρικής αμμωνίας, η οποία με πρόσμειξη πετρελαίου δημιουργεί το εκρηκτικό ΑΝFO, κάτι που υποψίασε τους ερευνητές ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ίσως σκόπευαν να «αναβαθμίσουν» τις επιθέσεις.

Επίσης κατασχέθηκαν κυνηγετικά όπλα, γκαζάκια και βόμβες μολότοφ.

Το άρθρο Σοκ: Τα ευρήματα στα σπίτια των συλληφθέντων ως μελών ναζιστικής οργάνωσης (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα