Σοκ στα Τρίκαλα: Έκαψε τα δύο αυτοκίνητα συγγενικής οικογένειας και γάζωσε το σπίτι (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον τρόμο έζησε μια οικογένεια τα ξημερώματα στην Οιχαλία Τρικάλων, όταν ένα συγγενικό πρόσωπο αποπειράθηκε να τους σκοτώσει, ενώ έκαψε τα δύο αυτοκίνητα!

Γύρω στις 2.00, ο 50χρονος που μένει στην περιοχή, πήγε σε κατάσταση αμόκ στο σπίτι της οικογένειας, περιέλουσε με βενζίνη τα δύο αυτοκίνητα τα οποία και έκαψε και στη συνέχεια γάζωσε το σπίτι.

Μέσα μαζί με τον 47χρονο ήταν η 42χρονη σύζυγος με τα τρία τους παιδιά, και η 75χρονη μητέρα του που ακόμη δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ.

Την

στιγμή των πυροβολισμών, η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Φαρκαδόνας.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά που κατέστρεψε και τα δύο αυτοκίνητα και αφόπλισαν τον 50χρονο.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμό, οπλοχρησία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ μαζί του παραπέμφθηκε και ένας 51χρονος συγγενής του, κάτοχος της κυνηγετικής καραμπίνας.

Τα κίνητρα του 50χρονου δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Το άρθρο Σοκ στα Τρίκαλα: Έκαψε τα δύο αυτοκίνητα συγγενικής οικογένειας και γάζωσε το σπίτι (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα