Σοκ για πασίγνωστους παρουσιαστές που μένουν εκτός tv!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν διανύουν και τις καλύτερες τους επαγγελματικές στιγμές ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Μαρία Μπακοδήμου καθώς η σεζόν στην tv αρχίζει και δεν έχουν βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη.

Εκτός τηλεόρασης ο Φώτης και η Μαρία

Το γνωστό δίδυμο έπειτα από πολλά χρόνια στην τηλεόραση, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, δεν έχουν βρει τηλεοπτικό σταθμό

για να συνεργαστούν. Οι δυο τους δήλωσαν πως κουράστηκαν από την αλλαγή ώρας του «Φ&Μ live» ενώ έκαναν συζητήσεις με τον Star αλλά δεν βρέθηκε χρυσή τομή. Tο όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου ακούστηκε για το Voice αλλά κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Μαρία Μπακοδήμου για το «Shopping Star».

Στον ίδιο… δρόμο και η Ελεονώρα

Μακριά από τα τηλεοπτικά τούντιο όπως φαίνεται θα μείνει και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια συνεχίζει, πάντως, τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ δραστηριοποιείται για το blog και τα μαγιό της. Η Ελεονώρα βρέθηκε στο ίδιο… τραπέζι με τους ανθρώπους του Alpha αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση που της έκαναν καθώς δεν θέλει ν’ ασχοληθεί με κάτι που δεν την εκφράζει.

Το άρθρο Σοκ για πασίγνωστους παρουσιαστές που μένουν εκτός tv! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα