Σοκ από τη μαφιόζικη εκτέλεση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σοκ στο δικηγορικό και δικαστικό χώρο προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, του γνωστού δικηγόρου-ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, γιου του παλαιού προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και βουλευτή της Ν.Δ Νώντα Ζαφειρόπολου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία

που συνθέτουν το συγκλονιστικό γεγονός λίγο μετά τις 7 το βράδυ, δύο άγνωστοι προς το παρόν, χτύπησαν το κουδούνι του δικηγορικού γραφείου, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ασκλπηπιού 154, στη Νεάπολη.

Σε διπλανό χώρο βρισκόταν κατά τις πληροφορίες, συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος άκουσε, όπως και άλλοι ένοικοι τουλάχιστον έναν πυροβολισμό μετά από έντονη λογομαχία.

Οι δύο δράστες διέφυγαν πεζοί από την πολυκατοικία, ενώ ομάδες αστυνομικών της ΔΙΑΣ και περιπολικά ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν ίχνη των δραστών.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής στο γραφείο είδαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο πεσμένο πάνω στο γραφείο του, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η σφαίρα τον είχε πλήξει στο ύψος της κοιλιακής χώρας. Επί τόπου το εγκληματολογικό της αστυνομίας και ιατροδικαστής για να εξηγήσει στην ασφάλεια τις συνθήκες τις δολοφονίας.

Το άρθρο Σοκ από τη μαφιόζικη εκτέλεση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα