Σοφιάνα Αβραμάκη – Μαρία Αντωνά: “Τα στόματα έκλεισαν από τη δική μας συμπεριφορά”

Η Σοφιάνα Αβραμάκη λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και πήρε θέση στα όσα ακούστηκαν για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη. «Αυτή η φήμη ήταν άκρως άτοπη, άκρως άστοχη. Ήταν κακό εκ μέρους του Κωνσταντίνου να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα πράγματα. Ήταν και πάρα πολύ κακό το γεγονός ότι έλεγε όλα αυτά και έφευγε από την προσωπική του συνέντευξη. ερχόταν στην καλύβα, με αγκάλιαζε, μου έφτιαχνε τα μαλλιά και έδειχνε όλα αυτά τα

οποία δεν πίστευε με τα λεγόμενα που έδειχνε στις συνεντεύξεις του. Εγώ ενημερώθηκα από τον Άρη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ σε αυτό το άκουσμα, ασυναίσθητα μπήκα πρώτα στη θέση της κοπέλας του Άρη, της Μαρίας γιατί ξέρω ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Δεν νομίζω ότι δώσαμε τροφή για λεία οπότε τα στόματα έκλεισαν από τη δική μας συμπεριφορά», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Στη συνέχεια είπε πως μίλησε και με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που ξεκίνησε τις φήμες: «Αμέσως μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο και μας ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο του τρολ. Δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι στην πραγματικότητα, απλά τα είπε έτσι για να γελάσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα