Σλούκας – Ολυμπιακός: «Οχι» του διεθνή γκαρντ στους «ερυθρόλευκους»

Σλούκας – Ολυμπιακός: Αρνητική ήταν η απάντηση του Κώστα Σλούκα στην πρόταση που του έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για να επιστρέψει στον Πειραιά. Ο διεθνής γκαρντ είπε «όχι» στα 5,4 εκατ. ευρώ που του πρόσφεραν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για επόμενα τρία χρόνια, όπως και στην προοπτική

να αποτελέσει τον επόμενο ηγέτη των «ερυθρόλευκων», καθώς ο Βασίλης Σπανούλης είναι πλέον σε προχωρημένη ηλικία. Την ίδια ώρα για τον Σλούκα ενδιαφέρονται η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να τον προσεγγίσουν με ακόμη πιο δελεαστικές προτάσεις.

Ο Σλούκας είπε «όχι» στον Ολυμπιακό διότι δεν πήρε τις εγγυήσεις που θα ήθελε. Εξ αρχής μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσει η ιδέα να παίξει στο πρωτάθλημα της Α2, εφόσον οι Πειραιώτες υποβιβαστούν. Ισως όμως να μην είναι ο μοναδικός λόγος. Ολα δείχνουν ότι θα παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε, από τη στιγμή που το ίδιο θα κάνει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Για τον Σέρβο προπονητή είναι απαράβατος κανόνας η παραμονή του Ελληνα πόιντ γκαρντ. Το συμβόλαιο του Σλούκα μάλιστα θα είναι για 1+1+1 χρόνια με ετήσια αμοιβή δύο εκατ. ευρώ! Χώρια ότι θα μπορεί να αποδεσμευθεί με συγκεκριμένους όρους το καλοκαίρι του 2020 ή του 2021.

Σλούκας: «Οριστική απόφαση σε λίγες μέρες»

Ο μάνατζερ του Σλούκα πάντως Παναγιώτης Καπάζογλου διευκρίνισε με ανάρτησή του στο τουίτερ ότι τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Υποστήριξε μάλιστα ότι όλα θα κριθούν μετά την τελευταία μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία, που διεξάγεται αύριο Παρασκευή στο «Σινάν Ερντέμ», ανάμεσα στη Φενέρ και την Εφές. Χαρακτηριστικά στο τιτίβισμά του αναφέρει: «Ο Κώστας Σλούκας δεν έχει υπογράψει κάποιο νέο συμβόλαιο ή κάποια επέκταση συμβολαίου. Είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένος στο να νικήσει το Game 7 του τουρκικού πρωταθλήματος και να κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο με τη Φενέρ. Θα πάρει την απόφαση του μόλις τελειώσει η σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα