Σκάνδαλο με την γκέι σκηνή στην «Πεντάμορφη και το Τέρας» (pics- vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η γκέι σκηνή στην ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», που θα προβληθεί στα τέλη του Μάρτη, με πρωταγωνίστρια την Έμμα Γουάτσον.

Στη σκηνή, ο Josh Gad, δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Γκαστόν, τον οποίο υποδύεται ο Luke Evans.

Η Ρωσία ζήτησε να απαγορευτεί η

προβολή της ταινίας, με τον βουλευτή Vitaly Milonov να καλεί τον υπουργό Πολιτισμού να λάβει μέτρα για ένα έργο που «κάνει μια ωμή και ντροπιαστική προπαγάνδα για ανώμαλες σεξουαλικές σχέσεις».

Στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ο ευαγγελιστής πάστορας Franklin Graham κάλεσε τους πιστούς να μποϊκοτάρουν την ταινία.

«Προσπαθούν να επιβάλλουν την ομοφυλοφιλία στην καρδιά και το πνεύμα των παιδιών μας. Προσοχή! Η Disney έχει το δικαίωμα να κάνει ταινία και κινούμενα σχέδια. Είμαστε μια ελεύθερη χώρα. Αλλά ως χριστιανοί, έχουμε επίσης το δικαίωμα να στηρίζουμε την κοινωνία μας. Ελπίζω όλοι οι χριστιανοί να πουν όχι στην Disney.», ανέφερε.

Κινηματογράφος της περιοχής, ανακοίνωσε πως δεν θα προβάλλει την ταινία. «Αν δεν μπορώ να δω μια ταινία με τον Θεό ή τον Ιησού δίπλα μου, τότε δεν έχω κανέναν λόγο να την δείξω. Είμαστε πάνω απ’ όλα χριστιανοί και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις σε όσα μας διδάσκει η Βίβλος», είπε ο ιδιοκτήτης.

Η επίμαχη σκηνή:

Μέτρα εναντίον της ταινίας παίρνουν και στην Μαλαισία, χώρα με πλειοψηφικό μουσουλμανικό πληθυσμό, αφού έκοψαν την συγκεκριμένη σκηνή.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Bill Condon παραδέχτηκε ότι η ταινία περιέχει «την πρώτη στιγμή, ανοιχτά γκέη» στην ιστορία των έργων Disney.

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και η Audra McDonald, υπεύθυνη για το κάστινγκ της ταινίας:

«Είναι μια ωραία και μοναδική στιγμή σε μια ταινία Disney», είπε.:« Η Disney δεν κάνει τίποτα το επαναστατικό.Οι ομοφυλόφιλοι πάντα υπήρξαν, τα ετερόφιλα ζευγάρια πάντα υπήρξαν.

Το μόνο πράγμα που κάνει αυτή η ταινία είναι να οδηγεί τα φώτα πάνω τους. Στο κάτω κάτω εκπροσωπούν τον κόσμο όπως είναι πραγματικά. Πιστεύω ότι είναι ταυτόχρονα καλλιτεχνικό και απαραίτητο».

Oι δύο ηθοποιοί που σόκαραν με την «στιγμή γκέι»

Το άρθρο Σκάνδαλο με την γκέι σκηνή στην «Πεντάμορφη και το Τέρας» (pics- vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα