Σίτι και Γκουαρδιόλα κέρδισαν Γουνάιτεντ και Μουρίνιο (Βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Η Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του Μάνστεστερ, αφού επικράτησε μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» της Γιουνάιτεντ με 2-1 στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Premier League!

Στη μάχη των πάγκων ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η ομάδα του που έκαναν το 4Χ4, ήταν ο μεγάλος νικητής του επί του Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο υποχρέωσε στην στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και έτσι συνέχισε την παράδοση που έχει «χτίσει» απέναντι στον Πορτογάλο.

Το ματς

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε πολύ καλύτερα τον αγώνα κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα και κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄ με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αφού «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον Μπλιντ, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ντε Χέα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με πλασέ το 1-0. Η Σίτι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό την ώρα που η ομάδα του Μουρίνιο πάσχιζε να βρει τρόπους να διασπάσει την πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 36΄ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ντε Μπρούιν, σημάδευσε το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα αλλά στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο στην μικρή περιοχή Ιχεανάτσιο που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το δεύτερο τέρμα της Σίτι έδειξε να «ξυπνά» τους γηπεδούχους που στο 42΄κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με εκπληκτικό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Μπράβο.

Δείτε τα γκολ

Το άρθρο Σίτι και Γκουαρδιόλα κέρδισαν Γουνάιτεντ και Μουρίνιο (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords