Σία Κοσιώνη σπίτι: Η φωτογραφία από το μπαλκόνι που τρέλανε τους followers

Μετά το αυτο-τρολάρισμα για την Σουηδή τραγουδίστρια που συμμετέχει στη φετινή Eurovision, και είναι ολόιδια με τη Σία Κοσιώνη, η δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει άλλη μία ανάρτηση και να ”τρελάνει” τους ακόλουθούς της στο Instagram. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ,

δημοσίευσε μία φωτογραφία από το μπαλκόνι του σπιτιού της, όπου ζει με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους Δήμο, στην οποία φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ένα μικρό… μποστάνι γεμάτο φράουλες! Όπως εξομολογήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το ότι έφτιαξε μποστάνι ήταν κάτι που έδωσε σε όλη την οικογένεια μεγάλη χαρά.

Μάλιστα, η ίδια προτρέπει τους ακόλουθούς της να φτιάξουν και εκείνοι το δικό τους μποστάνι στο μπαλκόνι τους και ας βρίσκονται στην πόλη!

Η ανάρτησή της

“Μποστάνι στην πόλη; Ε ναι λοιπόν! Μια μικρή μεγάλη απόφαση που αξίζει να πάρεις! Γιατί, μποστάνι στην πόλη σημαίνει ομορφότερη πόλη, ομορφότερες πολυκατοικίες, καθαρά και δωρεάν λαχανικά, καλύτερη ψυχολογία, χαρά και μάθηση για τα παιδιά. Τολμήστε το στο μπαλκόνι και στην ταράτσα σας. Εγώ το έκανα και μας έχει δώσει μεγάλη χαρά. Και εκτός από χαρά και κάμποσες φράουλες ως τώρα!” έγραψε η Σία Κοσιώνη κι ανήρτησε μία selfie με… φόντο το μποστάνι με τις φράουλες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σία Κοσιώνη,sia kosioni