Σία Κοσιώνη γενέθλια: Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει την ηλικία της

Σία Κοσιώνη γενέθλια: Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Σία Κοσιώνη! Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αλλάζει σήμερα… δεκαετία αφού όπως αναφέρει η ίδια, κλείνει τα 40! Η Σία αντιμετωπίζει με χιούμορ το γεγονός ότι πάτησε τα δεύτερα άντα, λέγοντας ότι επειδή έχει καύσωνα και δεν μπορεί να κάνει σήμερα… πάρτι, ακυρώνει τα γενέθλιά της, έτσι θα γίνει 40 του χρόνου!

Διάβασε όσα έγραψε:

«Η κατάσταση έχεις ως εξής: Γίνομαι 40, είναι Σάββατο, έχει καύσωνα και δεν μπορώ να κάνω πάρτι. Συνεπώς, με δημοκρατικές διαδικασίες τα ακυρώνω και θα ξαναγίνω 40 του χρόνου!

Ευχαριστώ! Photo credits: Demos Bakoyannis#birthday #40 #newdecade». Την υπέροχη φωτογραφία τράβηξε ο γιος της Σίας Δήμος Μπακογιάννης και όπως φαίνεται ο Μπακογιάννης junior έχει ταλέντο στη φωτογραφία!

Η βόλτα στην πλατεία

Η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ θέλησε να δείξει στο γιο της το νέο συντριβάνι στην πλατεία που «άναψε» την Πέμπτη βράδυ και εντυπωσίασε τους Αθηναίους που παρακολούθησαν την παράδοση της πλατείας στους κατοίκους από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη. Η Σία Κοσιώνη ντυμένη απλά, φορώντας γυαλιά ηλίου καθρέφτη, κάθισε με τον γιο της στο νέο συντριβάνι και στη συνέχεια μαμά και γιος συνέχισαν την βόλτα τους.

Πρόκειται για ένα, από τα μεγαλύτερα σε όγκο νερού σε ολόκληρη την Ευρώπη – με διάμετρο 30 μέτρων που ο κεντρικός του πίδακας τινάζει το νερό σε ύψος ως και 20 μέτρα ενώ συνολικά διαθέτει 188 δέσμες νερού και 177 υποβρύχιους προβολείς που δημιουργούν μια πανδαισία φωτός και χρωμάτων.

Φωτο από Newsbeast Σία Κοσιώνη: Το throwback από άγνωστο ταξίδι της

Η Σία Κοσιώνη ήταν από εκείνους που τους τελευταίους μήνες τους πέρασε στο πλατό του ΣΚΑΙ, προκειμένου να μεταφέρει καθημερινά όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία. Όταν όμως δεν βρίσκεται στη δουλειά της, η Σία Κοσιώνη αφιερώνεται 100% στον μοναχογιό της και προσπαθεί να περνάει δημιουργικό χρόνο μαζί του. Πρόσφατα, θέλησε να ψάξει λίγο τις φωτογραφίες από τα ταξίδια της, που είχε αποθηκευμένες στον υπολογιστή της, και έπεσε πάνω σε μία που τη γέμισε όμορφες αναμνήσεις και νοσταλγία. «Σκαλίζοντας τον υπολογιστή. Μερικά χρόνια πριν σε ένα υπέροχο χωριό της Γαλλίας. Δρόμοι υπάρχουν παντού, αρκεί να κοιτάξεις καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο από παλαιότερο ταξίδι στη Γαλλία!

View this post on Instagram

Σκαλίζοντας τον υπολογιστή. Μερικά χρόνια πριν σε ένα υπέροχο χωριό της Γαλλίας. Δρόμοι υπάρχουν παντού, αρκεί να κοιτάξεις καλά! #onceuponatime #onceinfrance #france #flashback #travelling #experiences

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on May 13, 2020 at 8:03am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα