Σφοδρές αντιδράσεις για τη γκάφα Τσίπρα – Η αναφορά για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την 17Ν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή με αφορμή την επίθεση στον ΣΚΑΙ και τις κατηγορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει τους κουκουλοφόρους.

Σε μια προσπάθεια να κατηγορήσει τη Νέα Δημοκρατία,

έκανε αναφορές που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση.

Ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής είπε ότι όλα αυτά θυμίζουν όσα έλεγαν ακραίοι της ΝΔ, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου βρισκόταν πίσω από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν.

Οι βουλευτές από τα έδρανα τις αντιπολίτευσης άρχιζαν να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι αυτό το είχε πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις

Ο Παύλος Χρηστίδης σε δήλωσή του είπε: «Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος».

Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ Τσιπρας στο δικό του θηκαρι και λέγεται Πάνος Καμμενος.

— Παύλος Χρηστίδης (@christidisp) December 18, 2018

Σε ανάρτησή του στο twitter o Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…».

Εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».

Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 18, 2018

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου Νέας Δημοκρατίας ανήρτησε το εξώφυλλο του βιβλίου που είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος «Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη»

Ο @atsipras είπε: «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…»! Ακραίος για τον @atsipras ο Π. Καμμένος! #fygete #axizoume_kalytera @neademokratia pic.twitter.com/rZQrg8xqOH

— Μακάριος Λαζαρίδης (@mvlazaridis) December 18, 2018

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου έδωσε μια άλλη διάσταση. Αναρωτήθηκε αν πρόκειται για την πρώτη ρήξη Τσίπρα-Καμμένου.

«Αν ήταν γκάφα του Μητσοτάκη που είπε ότι ο Χουλιαράκης ήταν υφυπ το πρώτο εξάμηνο του 15, τότε η αναφορά του Τσίπρα ότι κάποιος από τη δεξιά είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα σαν αρχηγό της 17 Νοέμβρη ή είναι ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ, αφού αυτός ήταν ο φίλος του ο Καμμένος ή είναι η 1η ρήξη μαζί του!» έγραψε στο twitter.

Αν ήταν γκάφα τουΜητσοτάκη που είπε ότι ο Χουλιαράκης ήταν υφυπ το πρώτο εξάμηνο του15, τότε η αναφορά τουΤσίπρα ότι κάποιος από τη δεξιά είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα σαν αρχηγό της 17 Νοέμβρη ή είναι ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ, αφού αυτός ήταν ο φιλος του ο Καμμένος ή είναι η 1η ρήξη μαζί του!

— Βασίλης Κεγκέρογλου (@BKegeroglou) December 18, 2018

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ανήρτησε ένα θέμα από το site olympia.gr το οποίο απηχεί τις απόψεις του.

Σύμφωνα με αυτό: « Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη» και παρέθεσε και τα σχετικά αποσπάσματα.

Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη. https://t.co/w3P1CeQwnS μέσω @Olympiada

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) December 18, 2018

Το άρθρο Σφοδρές αντιδράσεις για τη γκάφα Τσίπρα – Η αναφορά για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την 17Ν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα