Σειρηνάκης – μάσκες: Στη… μάχη κατά του κορονοϊού η εταιρεία παραγωγής πορνό

Σειρηνάκης – μάσκες: Με μία ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η εταιρεία παραγωγής πορνό Sirina συνδράμει και αυτή στη μάχη κατά του κορονοϊού με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η Sirina έδωσε, σύμφωνα με την ανάρτηση, το βεστιάριό της των τελευταίων 20 ετών για να φτιαχτούν μάσκες προστασίας. Οι μάσκες θα κατασκευαστούν από τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών της.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Η Sirina έδωσε όλο το βεστιάριό της των τελευταίων 20 ετών, για να φτιαχτούν μάσκες προστασίας για τον COVID-19 από τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών της, και τα δίνει δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει email στο [email protected] Οι μάσκες θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας.

Δείτε ακόμηΕπικεφαλής Υγείας του Καναδά: Όχι στο φιλί, κάντε σεξ με μάσκαΠώς η πανδημία επηρέασε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις μαςΟμαδικό σεξ, αυνανισμός, άγριες καταστάσεις – 11 οδηγίες της… Υγειονομικής Υπηρεσίας Νέας ΥόρκηςΟ κορονοϊός αλλάζει και το Κάμα ΣούτραΕπίσημη οδηγία στους Ολλανδούς: “Βρείτε κάποιον να κάνετε σεξ”Πώς το σεξ μπορεί να αποτρέψει την μόλυνση από τον ιό – Τι λένε οι ειδικοί
Keywords
Τυχαία Θέματα