Σαββίδης Βραζιλία: Ψάχνει ομάδα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Σαββίδης Βραζιλία: Την πρόθεση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να επενδύσει στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα terra.com. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για το ενδιαφέρον του προέδρου του Δικεφάλου του Βορρά στη χώρα που αποτελεί την καρδιά των ταλέντων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα αναφέρονται και ονόματα ομάδων για τα οποία έχει γίνει συζήτηση.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

“Ο Ιβάν Σαββίδης ένας από τους πλουσιότερους

ανθρώπους στον κόσμο, σκοπεύει να επενδύσει μέρος της περιουσίας του στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να αναζητήσει ομάδες στην Βραζιλία για συνεργασία ή ακόμη και για την εξαγορά τους. Στην πραγματικότητα η ιδέα ανήκει στο γιο του Γιώργο, που είναι παθιασμένος με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, έχει σκεφτεί εδώ και καιρό το ενδεχόμενο επένδυσης σε ομάδες της χώρας και έχει καταφέρει να πείσει τον πατέρα του.

Η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδης είναι να επαναλάβει αυτό που έκανε με τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα. Να πληρώσει τα χρέη της ομάδας, να επενδύσει σε μεταγραφές και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Οι νέοι παίκτες με προοπτική να ανεβάσουν την αγοραστική υψηλό δυναμικό πώλησης θα είναι το επίκεντρο.

Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ότι η επένδυση της Red Bull στην Μπραγκαντίνο αλλά και οι επιτυχίες της Φλαμένγκο είναι παράγοντες που βοήθησαν τον γιο του να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει στην χώρα τους. Μάλιστα αναφέρονται και συγκεκριμένες ομάδες. Παρά το αρχικό ενδιαφέρον για τις Παρανά και Φορταλέζα δεν αποκλείεται να είναι άλλες οι επιλογές της οικογένειας Σαββίδη. Το σίγουρο είναι ότι η επένδυση θα γίνει σε μια και μοναδική ομάδα” τονίζεται στο δημοσίευμα που κλείνει με ένα βιογραφικό  του Ιβάν Σαββίδη στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και όσα έγιναν στο περιβόητο ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ και την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα