Σάλος με τις αποδοκιμασίες κατά του Λαβιλενί(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Σοκαριστική συμπεριφορά του κοινού, που αποδοκίμασε τον Λαβιλενί στο βάθρο. Είναι ένα γεγονός απαράδεκτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Με αυτό το διαδικτυακό σχόλιο ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, πήρε το μέρος εκείνων που επικρίνουν τις αποδοκιμασίες των Βραζιλιάνων.

Κατά την απονομή των μεταλλίων στο άλμα επί κοντώ, ο Ρενό Λαβιλενί, που είχε ήδη αποδοκιμαστεί κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος από το κοινό που υποστήριζε τον χρυσό Ολυμπιονίκη, Βραζιλιάνο Τιάγκο Μπρας ντα Σίλβα, έγινε δεκτός με έντονες αποδοκιμασίες κατά την αναγγελία του.

Μετά την παραλαβή του ασημένιου μεταλλίου του ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο επί κοντώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ειδικά την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Βραζιλίας.

Στις συνεντεύξεις που παραχώρησε μετά από τον αγώνα, ο Γάλλος αθλητής επέκρινε δριμύτατα τη συμπεριφορά του βραζιλιάνικου κοινού που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, υποστηρίζοντας ότι: «στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάτι τέτοιο είχε συμβεί μόνο στον Τζέσε Όουενς, στο Βερολίνο το 1936».

Το άρθρο Σάλος με τις αποδοκιμασίες κατά του Λαβιλενί(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
λαβιλενι απονομη
Τυχαία Θέματα