Ρωσία: Τα καταφύγια που «χτίζει» ο Πούτιν προμηνύουν πυρηνικό πόλεμο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν χτίζει στα «μουλωχτά» ειδικά καταφύγια γύρω από τη Μόσχα για να καταφέρει να επιβιώσει ο ίδιος και οι συνάδελφοί του σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής.

Χτίζονται για την περίπτωση πυρηνικού πολέμου με τη δύση

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα καταφύγια συμπεριλαμβανομένων και ενισχυμένων δομών γύρω από τη Μόσχα, χτίζονται για την περίπτωση πυρηνικού πολέμου με τη δύση. Πάντως, η Ρωσία θα μπορούσε

να είναι αυτή που θα τον ξεκινήσει.

Η Ρωσία ετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο

«Η Ρωσία ετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο που εκτιμούν ότι θα είναι πυρηνικός, με εκείνους να πραγματοποιούν τις πρώτες επιθέσεις», δήλωσε ο Mark Schneider, πρώην υπάλληλος της πυρηνικής πολιτικής του Πενταγώνου. «Δεν είμαστε σοβαρά προετοιμασμένοι για έναν μεγάλο πόλεμο, ειδικά για έναν πυρηνικό».

Η Ρωσία και το ΝΑΤΟ έχουν τη δυνατότητα να εξαπολύσουν πυρηνική επίθεση

Τόσο η Ρωσία όσο και το ΝΑΤΟ εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να εξαπολύσουν πυρηνική επίθεση παγκόσμιας κλίμακας. Τα όπλα είναι έτοιμα. Είναι σχεδιασμένα να είναι ασταμάτητα. Οι διηπειρωτικοί πύραυλοι θα μπορούσαν να καταστρέψουν μέσα σε λίγα λεπτά πόλεις στην αθέατη πλευρά του πλανήτη και να φέρουν καταστροφική αλλαγή στον κόσμο μας.

Το άρθρο Ρωσία: Τα καταφύγια που «χτίζει» ο Πούτιν προμηνύουν πυρηνικό πόλεμο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
πυρινικο καταφυγιο πουτιν
Τυχαία Θέματα