Ρόμπερτ ντε Νίρο τραυματισμός: Το σοβαρό χτύπημα στο πόδι που τον “στέλνει” εκτός γυρισμάτων

Τα γυρίσματα του “Killers of the Flower Moon”, ξεκίνησαν στα μέσα Απριλίου. Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλέμονς και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο είναι μεγάλο γαγονός στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, τα πρώτα νέα από την Οκλαχόμα ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστα, καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο τραυματίστηκε.

Συγκεκριμένα, ο 77χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, είχε ένα ατύχημα στο πόδι του, το οποίο όμως δε συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όπως επιβεβαιώνει το Deadline, αλλά σε προσωπικό του χρόνο.

“Πάτησα πάνω σε κάτι, γλίστρησα και έπαθα ρήξη τένοντα του τετρακέφαλου. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος. Και τώρα πρέπει να εγχειριστώ. Ομως είναι κάτι που πρέπει να περιμένει κανείς όταν περνά μια κάποια ηλικία. Κι επίσης, ευτυχώς, είναι κάτι που διορθώνεται…” Ένα ακόμη θετικό στοιχείο, μέσα σε όλη αυτή την αναποδιά, ήταν ο ότι ο Ντε Νίρο είχε ήδη προγραμματίσει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη αυτές τις μέρες για ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα. Οπότε θα καταφέρει να χειρουργηθεί χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει η παραγωγή της ταινίας.

Ο ρόλος του δεν απαιτεί πολλές μετακινήσεις

“Ευτυχώς” είπε ο ηθοποιός “ο ρόλος δεν απαιτεί πολλές μετακινήσεις. Μπορώ να κάθομαι αρκετά, να μην το ταλαιπωρώ. Οπότε, μετά την εγχείρηση θα το προσέχω, αλλά θα μπορώ να συνεχίσω…” Το “Killers of the Flower Moon” βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν και αφορά μια σειρά δολοφονιών μελών της ινδιάνικης φυλής Όσατζ το 1920 για το πετρέλαιο, που βρέθηκε στη γη τους. Θα προβληθεί κατά τα μέσα του 2022, όπως και ήταν προγραμματισμένο να γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα