Ρίκι Μάρτιν παιδιά: Για τέταρτη φορά πατέρας ο τραγουδιστής

Ρίκι Μάρτιν παιδιά: Ο τραγουδιστής έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά. Ένα ακόμα μέλος θα αποκτήσει η οικογένεια του Ρίκι Μάρτιν. O 47χρονος τραγουδιστής και ο σύζυγός του Jwan Yosef περιμένουν το τέταρτο παιδί τους, όπως ανακοίνωσαν στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο ετήσιο δείπνο της Human Rights Campaign, στην Washinghton. Το παιδί του ζευγαριού θα γεννηθεί σύντομα μέσω παρένθετης μητέρας, όπως έγινε γνωστό. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο τραγουδιστής βραβεύτηκε ενώ στη κοινό ήταν τα 11χρονα αγόρια τους, Matteo και Valentino.

Το ζευγάρι έχει και μια κόρη, την 8 μηνών Lucia που έμεινε στο σπίτι με τη γιαγιά της.

“Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε η δύναμή μου, με εμπνέεται κάθε μέρα  και μου δίνετε κίνητρο να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Είστε καταπληκτικοί” είπε στην ομιλία του ο Ρίκι Μάρτιν και την οικογένειά του. Το ζευγάρι απέκτησε τα τρία παιδιά του με παρένθετη μητέρα και αυτό θα συμβεί και με το τέταρτο. Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την επιθυμία του να αποκτήσει πολλά παιδιά.

«Η οικογένειά μου είναι εδώ», είπε ο τραγουδιστής. «Jwan, δεν σε βλέπω αλλά σ ‘αγαπώ, τα όμορφα δίδυμα, ο Valentino και ο Matteo, είναι και αυτά εδώ. Η Lucia, το κοριτσάκι μου που δεν είναι εδώ μαζί μας, έμεινε στο σπίτι με τη γιαγιά. Αλλά, εσείς είστε η δύναμή μου και το φως της ζωής μου», είπε ο Ρίκι Μάρτιν.

At #HRCNationalDinner, @Ricky_Martin announces that he and husband
Jwan Yosef are expecting a new addition to their family.
Congratulations, Ricky and Jwan! #BabyOnBoard! pic.twitter.com/ngpqk0Rdhg

— Human Rights Campaign (@HRC) September 29, 2019

«Και παρεμπιπτόντως, πρέπει να ανακοινώσω ότι εγκυμονούμε, περιμένουμε παιδί», είπε γελώντας και το κοινό ξέσπασε σε χειροκρότημα. Αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί της οικογένειας μετά την μικρή Lucia που γεννήθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα. Ο τραγουδιστής δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το φύλο του παιδιού ή το πότε ακριβώς θα γεννηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα