Ριφιφί Νέο Ψυχικό: Ληστεία σε θυρίδες, ψάχνουν κάμερες και κλήσεις

Ριφιφί Νέο Ψυχικό: Συνεχίζεται το μυστήριο με την κλοπή – μαμούθ σε τέσσερεις θυρίδες σε τραπεζικό υποκατάστημα στο Ψυχικό. Οι ιδιοκτήτες καταγγέλλουν πως από μέσα λείπουν κοσμήματα αμύθητης αξίας, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δεκάδες χρυσές λίρες. Η ασφάλεια Αττικής που έχει αναλάβει την έρευνα βρίσκεται μπροστά από δύσκολο γρίφο και προσπαθεί να βρει το λάθος των δραστών για να φτάσει στα ίχνη τους.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ώστε να μπορέσουν αρχικά να εντοπίσουν

πότε έγινε η κλοπή, αλλά και το ποια ήταν τα άτομα που είχαν πρόσβαση στις συγκεκριμένες θυρίδες. Ειδικό κλιμάκιο από τη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει πάει στο σημείο, και έχει εντοπίσει ίχνη που ίσως παραπέμπουν σε προσπάθεια ατόμων να ανοίξουν τις συγκεκριμένες θυρίδες. Παράλληλα, θα δώσει κατάθεση όλο το προσωπικό της τράπεζας που είχε πρόσβαση τις θυρίδες.

Θρίλερ στη Σαντορίνη: Εντοπίστηκε απανθρακωμένος ξενοδόχος μέσα στη μονάδα του

Θρίλερ στη Σαντορίνη με τον εντοπισμό νεκρού ξενοδόχου μέσα στη μονάδα του. Ο άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος με κλιμάκιο της αστυνομίας από την Αθήνα να μεταβαίνει στο νησί των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, εχθές το βράδυ έφυγε για το νησί κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ νωρίτερα σήμερα δόθηκε εντολή να μεταβεί στη Σαντορίνη και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ριφιφί Νέο Ψυχικό, Ληστεία,rififi neo psychiko, listeia