Ρανγκέλ φτύσιμο: Η συγγνώμη του παίχτη

Η ήττα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ από τον Φοίνικα Σύρου στην Ερμούπολη με 3-2, που έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, είχε και παρεπόμενα με ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στο φινάλε του ματς. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ο παίκτης του Παναθηναϊκού Λούκας Ρανγκέλ

έφτυσε τον Αντρέ Μπράουν του Φοίνικα. Ο Βραζιλιάνος μόλις έγινε το επεισόδιο κάθισε αποσβολωμένος σε μια καρέκλα, δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ τον Καναδό τον κρατούσαν τρεις συμπαίκτες του για να μη του επιτεθεί. Ο Μπράουν μάλιστα περίμενε έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ο όμως Ρανγκέλ δεν έκανε καν μπάνιο φόρεσε τη φόρμα και φυγαδεύτηκε με μηχανάκι στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Ο Καναδός από την άλλη έκανε βόλτες στην Ερμούπολη για να τον συναντήσει και ο Παναθηναϊκός κάλεσε περιπολικό του λιμενικού, που πήγε τον Ρανγκέλ ως τον καταπέλτη του πλοίου, προκειμένου να αναχωρήσει τα μεσάνυχτα από την Ερμούπολη. Στη Σύρο πάντως είναι έξαλλοι γιατί οι διαιτητές Κουτσούλας, Κυριοπούλου δεν έγραψαν το φτύσιμο του Ρανγκέλ στον Μπράουν και ο Βραζιλιάνος δεν θα τιμωρηθεί. Αναφέρθηκαν απλά σε αψιμαχίες μεταξύ των παικτών.

Η συγγνώμη του Ρανγκέλ

Από την άλλη ο Λούκας Ρανγκέλ εμφανίστηκε μετανιωμένος για το περιστατικό και έγραψε στο Instagram: «Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα υπήρξε ένα θλιβερό επεισόδιο ανάμεσα σε εμένα και σε έναν παίκτη της Σύρου. Τώρα με καθαρό μυαλό και έχοντας τον χρόνο να σκεφτώ για το περιστατικό, αναγνωρίζω ότι αντέδρασα υπερβολικά σε μία στιγμή υψηλής αδρεναλίνης. Η συμπεριφορά μου δεν είναι αποδεκτή και το κατανοώ”.

Και συνέχισε: “Μία δύσκολη αγωνιστική περίοδος φτάνει στο τέλος της και όλοι μας έχουμε φτάσει στα όρια μας. Μία κακή πράξη δεν μπορεί να σβηστεί από μία άλλη κακή πράξη, όπως έκανα εγώ. Γράφω αυτό το μήνυμα για να απολογηθώ σε όλους. Πρώτα από όλα στον αντίπαλο μου, στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και σε όλους όσοι ξέρουν ποιος είναι ο πραγματικός Λούκας. Και πάλι εκφράζω τη λύπη μου για αυτό το ατυχές περιστατικό και εύχομαι σε όλους να παραμείνουν σωματικά και πνευματικά υγιείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα