Ράιαν Ρέινολντς γενέθλια: Πώς τον αποκάλεσε η σύζυγός του

Ράιαν Ρέινολντς γενέθλια: Ο ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς είχε την Παρασκευή τα 44α γενέθλιά του και η σύζυγός του τον… στόλισε κανονικά στο Instagram γράφοντας δημόσια πως είναι ζώο! Η 33χρονη Μπλέικ Λάιβλι έδειξε, λοιπόν, πως ο σύζυγός της αντί για τούρτα προτίμησε να έχει μια γλυκιά πίτα την οποία μάλιστα την είχε ήδη φάει πριν σβήσει τα κεράκια του! «Ποιο ζώο τρώει την τούρτα (πίτα) του πριν σβήσει τα κεράκια; Αυτός!» έγραψε στη λεζάντα και πρόσθεσε «Χαρούμενα γενέθλια, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω πως είμαστε ακόμη

παντρεμένοι».

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς είναι παντρεμένοι από το 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Και μολονότι και οι δυο είναι σταρ πρώτου μεγέθους, φροντίζουν να κρατούν την οικογενειακή ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ είναι φανερό πως είναι πολύ ερωτευμένοι και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Αυτό που σίγουρα κυριαρχεί στη σχέση τους είναι το χιούμορ, αφού τα πειράγματα μεταξύ τους στα social media είναι σχεδόν.

Το photoshop που ”βγήκε ξινό”

Ένα photoshop πήγε να κάνει η Μπλέικ Λάιβλι και της το έβγαλε ξινό ο σύζυγός της Ράιαν Ρέινολντς. Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram χθες, όπου έχει κάνει photoshop προσθέτοντας ένα ζευγάρι πέδιλα στα γυμνά της πόδια, σε μια ανάρτηση σχετικά με τις εκλογές και την ψηφοφορία.

Φυσικά, ένας οπαδός της παρατήρησε τα ψεύτικα παπούτσια, γράφοντας: «Είναι ζωγραφισμένα τα παπούτσια;». Τότε, έσπευσε ο σύζυγός της, επίσης ηθοποιός, Ράιαν Ρέινολντς που δημοσίευσε την αυθεντική φωτογραφία στην δική του σελίδα, δείχνοντας τα ξυπόλυτα πόδια της Μπλέικ Λάιβλι. Στην συνέχεια, η Μπλέικ Λάιβλι, πρόσθεσε κι άλλα σχόλια, λέγοντας: «Louboutin μήπως κάνετε προσλήψεις; Ξυπόλυτη χρήστης iPhone με μεγάλη εμπειρία. Εντυπωσιακό βιογραφικό κατόπιν αιτήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ράιαν Ρέινολντς, Πώς,raian reinolnts, pos