Πυροβολισμοί Χαλκιδική: Ενέδρα με πυρά και άγριο ξυλοδαρμό 44χρονου

Μυστήριο καλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 44χρονου τη Δευτέρα το βράδυ στο χωριό Νικήτη της Σιθωνίας Χαλκιδικής. Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ και ενώ ο άνδρας ελληνικής καταγωγής οδηγούσε το αυτοκίνητό του, σε δρόμο του χωριού, ένα δεύτερο όχημα με τέσσερις επιβαίνοντες σε αυτό, του έκλεισε τον δρόμο, αιφνιδιάζοντάς τον.Αμέσως μετά δύο ακόμα άτομα, τα οποία βρίσκονταν ήδη στο σημείο υποχρέωσαν δια της βίας τον 44χρονο να βγει από το αυτοκίνητο και όλοι μαζί οι έξι άνδρες άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορά του ίδιου του θύματος στις αστυνομικές αρχές,

ένας από τους δράστες πυροβόλησε εναντίον του τουλάχιστον μία φορά δίχως να τον τραυματίσει. Αμέσως μετά, οι έξι άνδρες επιβιβάστηκαν όλοι στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τον 44χρονο εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα αιμόφυρτο κάτοικοι του χωριού που έτυχε να διέρχονται από το σημείο όπου σημειώθηκε η άγρια επίθεση. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ τους λόγους και κίνητρο που κρύβεται πίσω από την επίθεση ερευνά η αστυνομική υποδιεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Φωτο αρχείου
Keywords
Τυχαία Θέματα