Ψευτογιατρός – ηχητικά ντοκουμέντα: Τα “τρελά” που έλεγε σε ασθενή με πολύποδα

Ψευτογιατρός – ηχητικά ντοκουμέντα: Στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τη δράση του 47χρονου ψευτογιατρού, στο οποίο ο απατεώνας λέει σε ασθενή ότι ο πολύποδας θα… μαραθεί και θα πέσει. Η νέα αποκάλυψη φτάνει λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως ο γιατρός – «μαϊμού» πρότεινε καρότα, γαϊδουράγκαθα και κατσικίσιο γάλα για τον καρκίνο στους ασθενείς, ενώ άλλαζε συνεχώς τοποθεσίες,

ώστε να μην γίνεται αντιληπτός. Ήδη, οι καταγγελίες για τη δράση του αγγίζουν τις 150 και προέρχονται σχεδόν από όλη την ελληνική επικράτεια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε και η αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ο Νικόλας Κοντοστάθης είχε συνεργάτη ο οποίος εντόπιζε τα υποψήφια θύματα, τα προσέγγιζε και την κατάλληλη στιγμή «έριχνε το δόλωμα».

Στο νέο ηχητικό που παρουσίασε το Mega, μέσα από την εκπομπή «Live News», o ψευτογιατρός εμφανίζεται να λέει στον ασθενή: «Ένας πολύποδας από την στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα: Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το’ φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται».

Αυτά είναι αναερόβια, μόλις τους δώσεις οξυγόνο καταστρέφονται…

«Εάν αυτό ξέρεις τι είναι και το συνεχίσεις θα θεραπευτείς. Εκτιμώ ότι εφόσον είχες αυτή την αντίδραση αυτό μπορεί να μαραθεί και να φύγει γιατί στους πολύποδες αυτή η θεραπεία που ακολουθούμε εμείς, η μη επεμβατική, δίνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή στον οργανισμό και υστερεί από τη βλέννα με τα υποτυπώδη μετά τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν. Τι κάνουμε; Τους δίνουμε οξυγόνο. Αυτά είναι αναερόβια, μόλις τους δώσεις οξυγόνο καταστρέφονται, πάνε, διαλύονται και αποβάλλονται» συμπληρώνει. Εφόσον καταλήγει στο γνωστό συμπέρασμα περί αναερόβιων καρκινικών κυττάρων, συνεχίζει τη διάγνωση προτείνοντας μια αλκαλική διατροφή, μοιράζοντας απλόχερα ιατρικές ανακρίβειες.

«Κοιτάξτε πλέον…. δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε… θα κάνουμε το εξής. Θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή, θα σου’ χω μέσα κρασί, θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα», αναφέρει. Αυτό που σίγουρα αντενδείκνυται στη θεραπεία που προτείνει είναι το τσίπουρο, γιατί όπως εξηγεί ενδελεχώς, σημασία έχει να καταπολεμηθεί το αίτιο και όχι το σύμπτωμα.

«Το τσίπουρο είναι καλό να το σταματήσεις για ένα διάστημα 2-3 μηνών, μέχρι να λήξει η θεραπεία. Θα μπεις σε μια θεραπεία δύο με μάξιμουμ τρεις μήνες. Θα τα καταπολεμήσουμε το αίτιο που δημιούργησε αυτά τα συμπτώματα. […] Δεν θα καταπολεμήσουμε το σύμπτωμα, γιατί εάν καταπολεμάς το σύμπτωμα μαθηματικά και συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια, κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί πάλι. […] Θα ξεμπερδέψεις με αυτό, θα κάνεις έναν επανέλεγχο. Χρειάζεται να το κάνουμε δύο μήνες τον χρόνο για να είναι πιο σταθερή και solidate… αλλά δεν παρουσιάζεται κάτι» ακούγεται να λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα