Προστασία από τον ήλιο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η έκθεση μας στον ήλιο είναι συνεχής. Όλοι γνωρίζουμε πως ο ήλιος εκτός από τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας, εγκυμονεί και πολλούς κινδύνους. Ιδού κάποιες συμβουλές για την προστασία από τον ήλιο:

Τα αντηλιακά προσφέρουν σημαντική προστασία, αλλά θα πρέπει να λαμβάνετε και άλλα μέτρα για την προφύλαξη σας από τον ήλιο.Εάν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ξανθά ή κόκκινα μαλλιά και
πράσινα μάτια, θα πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο.Μείνετε μακριά από τον ήλιο τις ώρες αιχμής (μεταξύ 10:00 π.μ. και 16:00 μ.μ.).Φοράτε πάντα καπέλο και γυαλιά ηλίου.Αγοράζετε γυαλιά ηλίου με 100% UV προστασία και όχι με βάση το χρώμα των φακών τους, μιας και οι σκουρόχρωμοι φακοί δεν σημαίνει πάντα πως σας προστατεύουν περισσότερο από τον ήλιο.Εφαρμόστε στα χείλη σας ένα ενυδατικό lip-balm με δείκτη προστασίας.Εάν παρατηρήσετε κάποια σημαντική αλλαγή στο δέρμα σας, όπως νέες ελιές ή κάποια διαφορά στην υφή του, θα πρέπει να επισκεφτείτε άμεσα τον δερματολόγο σας.

Το άρθρο Προστασία από τον ήλιο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα