Προκαλεί η νέα βρετανική σειρά: Πόρνες, σεξ χωρίς ταμπού και «δημοπρασίες» παρθενιάς (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η νέα σειρά που θα προβληθεί στην βρετανική τηλεόραση και μεταφέρει τους τηλεθεατές στο Λονδίνο του 18ου αιώνα.

Η νέα σειρά του ITV λέγεται Harlots και περιγράφει τον ανταγωνισμό μεταξύ δύο από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στο Λονδίνο της Γεωργιανής εποχής. Μια σκληρή για τη γυναίκα εποχή, καθώς μία στις πέντε εργαζόταν ως πόρνη, είτε κανονικά, είτε περιστασιακά.

Όμως η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια, δεν μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Όπως λέει ο ιστορικός Dan Cruickshank, «μπορεί μερικά περιστατικά που παρουσιάζονται στο Harlots να μοιάζουν απίθανα ή απλώς υπερβολικά, όμως κυριολεκτικά όλα προέκυψαν από την έρευνα».
Αν κάτι «πονάει» πιο πολύ στη σειρά, είναι η στιγμή της «δημοπρασίας» της παρθενιάς ενός μικρού κοριτσιού, που καταλήγει στον πλουσιότερο.

Μια θλιβερή τακτικά στο Λονδίνο της Γεωργιανής Εποχής, πίσω από την οποία βρισκόταν συνήθως μια μητέρα που έκανε τα πάντα για το χρήμα, αναφέρει ο ιστορικός.

«Η ψυχαναγκαστική επιθυμία των πελατών να ξεπαρθενιάζουν παρθένες, το υψηλό κόστος αυτής της πράξης και ο τρόπος με τον οποίο «αποκαθιστούσαν» τις παρθένες ώστε να αποφέρουν κι άλλα κέρδη, είναι ένα από τα πιο αποκρουστικά θέματα της εποχής», καταλήγει ο Cruickshank.

Δείτε το τρέιλερ:

Το άρθρο Προκαλεί η νέα βρετανική σειρά: Πόρνες, σεξ χωρίς ταμπού και «δημοπρασίες» παρθενιάς (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα