Πριν δύο χρόνια αποχαιρετήσαμε την Amy Winehouse (βίντεο)

Ήταν μεσημέρι της 23ης Ιουλίου του 2011, όταν βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του σπιτιού της η Amy Winehouse.«Παρακολουθούσε βίντεο με εμφανίσεις και συνεντεύξεις της στο Youtube, κάτι το οποίο δεν συνήθιζε να κάνει. Φαινόταν αναστατωμένη… Έπινε και έβλεπε τα βίντεο το ένα μετά το άλλο», είπε στο δικαστήριο ο σωματοφύλακάς της και ο άνθρωπος που τη βρήκε νεκρή, Andrew Morris.

Η

βρετανίδα καλλιτέχνης άφησε την τελευταία της πνοή μόλις στα 27 της χρόνια λόγω δηλητηρίασης από το αλκοόλ, καθώς στο σώμα της βρέθηκε πέντε φορές ποσότητα από αυτή που αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός!

Το κορίτσι με τα μεγάλα πράσινα μάτια, τα φουσκωμένα μαλλιά και τη σπάνια φωνή ξεκίνησε από νωρίς να ασχολείται με τη μουσική, ενώ με το «Back to Black» σάρωσε στα μουσικά βραβεία, στις πωλήσεις και στις καρδιές των μουσικόφιλων…

Είχε προηγηθεί μια απογοητευτική εμφάνιση της Winehouse στο Βελιγράδι, η ακύρωση μιας περιοδείας, ενώ εδώ και χρόνια πάλευε να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Η είδηση του κόσμου έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου, ενώ έξω από το σπίτι της στο Κάμντεν του βόρειου Λονδίνου χιλιάδες θαυμαστές πήγαν για να πουν το τελευταίο αντίο στην Amy.

Keywords
Τυχαία Θέματα