Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σπιρουνιές!

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Τότεναμ! Τα «σπιρούνια» νίκησαν 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν αμέσως το σκορ. Στο 5’ ο Σον έκανε το 1-0. Οι «πολίτες» παρά το αρχικό σοκ προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πίεσαν τους γηπεδούχους και έκαναν αρκετές φάσεις. Μάλιστα, είχαν και ακυρωθέν γκολ (ως φάουλ) στο 27’ με τον Λαπόρτ. Συνέχισαν να κάνουν αρκετές φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε

στο ίδιο μοτίβο. Η Μάντσεστερ είχε τον πλήρη έλεγχο και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε αρκετές περιπτώσεις.

Όμως, η Τότεναμ ήταν αυτή, που πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 65’ ο Λο Σέλσο αμέσως μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή τους στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Έτσι, τα «σπιρούνια» πήραν μια σπουδαία νίκη και ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ, οι «πολίτες» κάνουν το χειρότερο τους ξεκίνημα στην σεζόν από τότε που ανέλαβε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλό στο Νιούκαστλ η Τσέλσι

Συνέχισε τις νίκες η Τσέλσι! Οι «μπλε» επικράτησαν 2-0 της Νιούκαστλ εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Λονδρέζους, αφού κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα νωρίς. Στο 10’ εκμεταλλεύτηκαν το αυτογκόλ του Φερνάντεζ και έκαναν το 0-1. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα από τις «καρακάξες», οι οποίες περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έκαναν αρκετές φάσεις. Ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία των γηπεδούχων και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 65’ ο Έιμπραχαμ έκανε το 0-2. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού η Νιούκαστλ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έτσι, η Τσέλσι διεύρυνε το νικηφόρο σερί της.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Γουέστ Μπρομ (Φερνάντες 56’ πεν.). Ενώ, η Άστον Βίλα ηττήθηκε 1-2 από την Μπράιτον (Κόνσα 47’ – Γουέλμπεκ 12’, Μαρτς 56’).

Δείτε ακόμη: Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί ΑγώνεςΙσοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και ΟυέσκαΘετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρέμιερ Λιγκ –, Σπιρουνιές,premier ligk –, spirounies