Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κυνήγι αλεπούς

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στραπάτσο για την Λέστερ. Οι «αλεπούδες» ηττήθηκαν 1-2 από την Φούλαμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθήσουν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν ευκαιρίες και είχαν διπλό δοκάρι στο 19’ με τους Τιέλεμανς και Φοφανά. Η Φούλαμ είχε και αυτή τις στιγμές της και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 30’ ο Λούκμαν έκανε το 1-0 και αφιέρωσε το γκολ του στον Πάπα Μπούπα Ντιόπ, που έφυγε από την ζωή. Μάλιστα, εφτά λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Καβαλέιρο.

Στο

β’ μέρος, η Λέστερ συνέχισε να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της Φούλαμ, η οποία διαχειρίστηκε σωστά την πίεση. Έτσι, παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 86’ με τον Έβανς.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Γουέστ Χαμ 2-1 την Αστον Βίλα

Μεγάλη νίκη για την Γουέστ Χαμ! Τα «σφυριά» επικράτησαν 2-1 της Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με πατημένο το γκάζι και άνοιξαν το σκορ αμέσως. Στο 2’ ο Ογκμπόνα έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι παρά το αρχικό σοκ κατάφερε να αντιδράσει. Πίεσε την Γουέστ Χαμ και έκανε αρκετές φάσεις. Στο 25’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Γκρίλις. Συνέχισαν να πιέζουν και να κάνουν ευκαιρίες αλλά οι γηπεδούχοι αμύνονταν εξαιρετικά.

Στο β’ μέρος, τα «σφυριά» μπήκαν ξανά δυνατά και πήρα εκ νέου το προβάδισμα. Στο 46’ ο Μπόουεν έκανε το 2-1. Οι «χωριάτες» κυνήγησαν την ισοφάριση και έκλεισαν την Γουέστ Χαμ στα καρέ της. Έκαναν φάσεις και στο 74’ κέρδισαν πέναλτι. Ο Γουάτκινς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Συνέχισαν να πιέζουν και στο 94 έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση. Ο Γουάτκινς σκόραρε, όμως έπειτα από υπόδειξη του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έτσι, η Γουέστ Χαμ έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Δείτε ακόμη: Επαγγελματική νίκη ο ΠΑΟ, 2-1 τον ΠαναιτωλικόΔιπλό με Τζόλη-Βιερίνια ο ΠΑΟΚ, 2-0 στη ΛαμίαΠέρασε από την Τρίπολη, 2-1 τον Αστέρα η ΑΕΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα