Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ισοπαλίες στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ακόμα ένα στραβοπάτημα για την Τσέλσι! Οι «μπλε» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Άστον Βίλα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του ρυθμού. Έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο και έκαναν αρκετές φάσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 34’ ο Ζιρού έκανε το 1-0.

Η Άστον Βίλα προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν κατάφερε κάτι πριν από την ανάπαυλα. Στο β’ μέρος, οι «χωριάτες» μπήκαν φορτσάτοι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 50’ ο Ελ-Γκαζί  έκανε το 1-1. Στην συνέχεια

το ματς μετατράπηκε σε ροντέο με τις ομάδες να παίζουν επιθετικά και να έχουν αρκετές φάσεις, χωρίς να μπορούν να τις αξιοποιήσουν. Έτσι, το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στο “Σέλχαρστ Παρκ”

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Σέλχαρστ Παρκ». Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις «αλεπούδες» να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν το προβάδισμα. Έκαναν φάσεις και κέρδισαν πέναλτι στο 18’, ωστόσο ο Γκουάιτα απέκρουσε την εκτέλεση του Ιχεανάτσο. Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να ισορροπήσει την εικόνα του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι βρήκε τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να καταφέρνουν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 58’ ο Ζαχά έκανε το 1-0. Η Λέστερ πέρασε εντός το βαρύ της πυροβολικό και έβγαλε αντίδραση.  Έκανε φάσεις και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 83’ ο Μπαρνς έγραψε το 1-1. Το αποτέλεσμα έμεινε ως το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι της Έβερτον με την Μάντσεστερ Σίτι αναβλήθηκε λόγω αρκετών κρουσμάτων στην ομάδα των φιλοξενούμενων.

Δείτε ακόμη: Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου
Keywords
Τυχαία Θέματα