Πώς να μαυρίσω με φυσικό τρόπο: Σπιτικές συνταγές με ελαιόλαδο και λεμόνι

Ο καιρός ανοίγει και η διάθεση μας σιγά σιγά αλλάζει, ενώ νιώθουμε την ακατάπαυστη επιθυμία να βρεθούμε ξαπλωμένοι σε μια παραλία και να κάνουμε ηλιοθεραπεία. Μπορεί ο καιρός ακόμα να μην το επιτρέπει, και λίγοι να είναι οι τολμηροί που θα πάνε για μπάνιο, ενώ άλλοι να μην βρίσκουν χρόνο. Το μαύρισμα και η ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι για πολλές γυναίκες ένα καλό κίνητρο να πάνε στην παραλία, ακόμα και αν δεν βουτήξουν στην θάλασσα. Όπως και να έχει, επειδή

για το καλοκαίρι που έρχεται, θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες, σας βρήκαμε δύο σπιτικές συνταγές. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε προϊόντα του εμπορίου.

Ακόμα, αν δεν προλαβαίνετε να πάτε στην παραλία, μπορείτε να ξαπλώσετε στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα σας και να απολαύσετε τον ήλιο. Μην ξεχνάτε ότι το αντηλιακό είναι απαραίτητο για να μην καείτε και για την προστασία του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Να θυμάστε επίσης ότι η απολέπιση του δέρματος είναι σημαντική μετά από κάθε ηλιοθεραπεία, αφού έτσι αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα, που κάνουν το μαύρισμα να καθυστερεί. Πάνε να δούμε μερικές σπιτικές συνταγές για να μαυρίσετε με φυσικό τρόπο, οι οποίες θα σας εκπλήξουν με το αποτέλεσμα.

Καφές με ελαιόλαδο

Ο συνδυασμός των δύο υλικών είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να μαυρίσεις γρήγορα και φυσικά: Ανακάτεψε 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε 1 φλιτζάνι κόκκων καφέ μέχρι να γίνει πάστα. Άπλωσε το μίγμα στα σημεία του σώματος που θέλεις να μαυρίσεις Άφησέ το για 15-20 λεπτά και μετά καθάρισε το δέρμα σου με νερό. Επανάλαβε τη διαδικασία τακτικά μέχρι να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα.

Λεμόνι

Πάρε 1-2 λεμόνια και στύψε το χυμό τους. Άπλωσε το χυμό στο δέρμα σου λίγο πριν βγεις στον ήλιο. Μπορείς να κάνεις ηλιοθεραπεία στον κήπο ή τη βεράντα του σπιτιού σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα