Πώς να φτιάξω το δωμάτιό μου: Ιδέες για να οργανώσετε τον προσωπικό σας χώρο

Πώς να φτιάξω το δωμάτιό μου: Η μετάβαση από τη παιδική στην εφηβική ηλικία είναι, αναμφίβολα, ένα σημείο-σταθμός τόσο για το παιδί, όσο και για τους γονείς. Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι ότι το σημαντικότερο στοιχείο για να είναι το δωμάτιο, όχι μόνο όμορφο αλλά και πρακτικό, δεν είναι άλλο από την οργάνωση του χώρου.

Όσο μεγαλώνει το παιδί σου, αυξάνονται και οι ασχολίες και φυσικά οι υποχρεώσεις του. Έτσι λοιπόν, με απλά υλικά και καλή διάθεση, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας σε ένα μικρό «παλάτι», από το οποίο δεν θα «ξεκολλάτε».

1. Kάδρα

Ένα ραφάκι (που δεν κοστίζει

πολύ) κατά μήκος ενός τοίχου του δωματίου σας, μπορεί να το μεταμορφώσει. Πάνω τοποθετήστε εργάκια τέχνης, κορνίζες και βάζα και κάντε το δωμάτιό σας πιο προσωπικό.

2. Καθρέφτης

Τοποθετήστε τον καθρέφτη τοίχου στο πάτωμα και στολίστε τον με φωτάκια. Αμέσως η εικόνα του δωματίου σας θα αλλάξει.

3. Κοσμήματα

Καρφώστε βιδωτούς γάντζους (που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα χρωματοπωλεία ή καταστήματα με εργαλεία) σε μια ξύλινη κρεμάστρα και μετά κρεμάστε την στον τοίχο. Έτσι θα δώσετε στιλ στον χώρο σας, οργανώνοντας ταυτόχρονα έξυπνα σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια.

4. Φύση 

Μαζέψτε μερικά ξερά, λεπτά κλαριά, βάλτε τα σε ένα ψηλό βάζο και μετατρέψτε τα σε μια εντυπωσιακή «κοσμηματοθήκη».

5. Κηροπήγια

Γεμίστε μερικά αχρησιμοποίητα βάζα με νερό και βάλτε ένα κεράκι ρεσό μέσα στο καθένα. Έτσι, θα φτιάξετε ατμόσφαιρα με μοντέρνο και πρωτότυπο τρόπο.

Δείτε ακόμαΠώς να απολυμάνετε σωστά τα γυαλιά σας μέσα σε 3 πανεύκολα βήματα5 σημάδια που «μαρτυρούν» ότι χρειαζόμαστε περισσότερη βιταμίνη DΈξυπνες ιδέες για έναν «μαγευτικό» κήποΈνας ασφαλής τρόπος για να διώξεις την σκόνη από το πληκτρολόγιό σου
Keywords
Τυχαία Θέματα