«Πορνοστάρ», για άνω των 15 ετών (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος παρουσιάζει την παράσταση «Πορνοστάρ – Η αόρατη βιομηχανία του σεξ» της Έλενας Πέγκα, 23, 24 και 25 Ιουνίου στο Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Ένας νέος άντρας από το Περιστέρι, ο Λάλο, γιος Ελληνίδας πορνοστάρ της δεκαετίας του ’80, αναζητά τον Τζακ Ρίο, παρτενέρ της στα γυρίσματα πορνό ταινιών όταν αυτή ήταν έγκυος και ο Λάλο έμβρυο μέσα στην κοιλιά της.

Για να βρει αυτό το εξαφανισμένο πρόσωπο, ξεκινά από τη Σαρωνίδα και την κουζίνα ενός Γερμανού σκηνοθέτη, μπαίνει με ψεύτικη ταυτότητα σε κλινική της Ιταλίας όπου νοσηλεύεται μια διάσημη Ιταλίδα πορνοστάρ και καταλήγει στην Αμερική.

Εκεί, σε ένα μπάνγκαλοου, έρχεται αντιμέτωπος με τον άνθρωπο πίσω από τον μύθο, με κάποιον που μοιάζει πολύ κοινός, όμως στα μάτια του Λάλο είναι ο πιθανός του πατέρας.

Τα πρόσωπα του έργου ακολουθούν μιαν ανεξιχνίαστη προσωπική μοίρα. Ανάμεσά τους, ο νεαρός άντρας μοιάζει να παλεύει να προσπελάσει μιαν άβυσσο, καθώς ψάχνει απαντήσεις για την ύπαρξή του, ενώ προσπαθεί να κλείσει τους λογαριασμούς του με το παρελθόν.

Παράσταση κατάλληλη για θεατές 15 ετών και άνω

Σκηνοθεσία – Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ρήγος
Σκηνικά: Valentino Marengo
Κοστούμια: Νατάσσα Δημητρίου
Μουσική: Θοδωρής Ρέγκλης
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Άγγελος Παναγόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Χοροθέατρο Οκτάνα
Artwork αφίσας: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Παίζουν: Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης (Μπίτριχ), Λαέρτης Μαλκότσης (Τζακ), Γιάννης Νιάρρος (Λάλο), Θεοδώρα Τζήμου (Τζοάνα) κ.ά.

«Πορνοστάρ – Η αόρατη βιομηχανία του σεξ» της Έλενας Πέγκα
Πειραιώς 260 από 23/06 έως 25/06/2018 στις 21:00

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε καλοκαιρινή περιοδεία

Το άρθρο «Πορνοστάρ», για άνω των 15 ετών (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα