Ποια ζώδια μετανιώνουν: Θα επιστρέψει ή όχι;

Ποια ζώδια μετανιώνουν: Είχες μια σχέση, ήταν όλα ωραία κι όμορφα, αλλά τώρα ήρθε η κακή στιγμή, δυσκόλεψαν τα πράγματα και επήλθε ο χωρισμός. Εσύ μπορεί να είσαι από αυτούς που επιστρέφουν και να σκέφτεσαι την επανασύνδεση, όμως η απέναντι πλευρά έχει άραγε παρόμοια αντίληψη με εσένα; Σκέψου με βάση την αστρολογία. Κάποια Ζώδια επιστρέφουν εύκολα στη σχέση, είτε γιατί είναι ακόμη ερωτευμένα

και τους έχει δοθεί συγχωροχάρτι, είτε προκειμένου να εκδικηθούν.

Από την άλλη, κάποια άλλα Ζώδια είναι πιο δύσκολα και επιστρέφουν με προϋποθέσεις. Άλλα πάλι δεν επιστρέφουν ποτέ, είτε λόγω εγωισμού ή από ντροπή για κάτι που έκαναν. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα η αιτία του χωρισμού να οφείλεται σε κάτι ανεπανόρθωτο. Και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες αγκαλιές.

Ποια ζώδια μετανιώνουν: Θα επιστρέψει άραγε ή όχι;ΚΡΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι ο Κριός δεν θα καθίσει να κλάψει στα πατώματα. Είναι πολύ εριστικός και τσακώνεται με το παραμικρό. Σε περίπτωση που η  αιτία χωρισμού είναι σοβαρή, δεν θα γυρίσει. Δυστυχώς είναι τόσο επίμονος, που μάλλον το σενάριο για επανασύνδεση δεν παίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οο Ταύροι δεν είναι από αυτούς που χωρίζουν. Θα συμβεί μόνο αν μέσα του η απόφαση ωριμάσει και σιγουρέψει. Και τότε είναι που κανένας δεν πρόκειται να του αλλάξει γνώμη. Κι ας έχει άδικο, κι ας πονάει μέσα του. Δεν θα συναινέσει στο να επανασυνδεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι τόσο απρόσμενο ζώδιο, ώστε όλα τα σενάρια παίζουν. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Θα γυρίσει και μάλιστα πολύ εύκολα. Επίσης παίζει και η εκδοχή να μη γυρίσει καθόλου. Είναι αψυχολόγητος και θα πράξει όπως του έρθει. Προσοχή σε αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από ένα χωρισμό ο Καρκίνος συνήθως γίνεται πολύ ανασφαλής. Κι αυτό γιατί δεν θέλει να πληγωθεί ξανά. Η ευαισθησία του αυτή τον κάνει να φαίνεται πάντα το θύμα. Και ακόμα κι αν είναι πολύ πληγωμένος από τον χωρισμό, είναι πιο επιρρεπής σε επανασύνδεση, παρά σε μια νέα σχέση. Είναι να τον πιάσουν οι ευαισθησίες του.

ΛΕΩΝ

Δύο εκδοχές με τον Λέοντα. Είτε θα τον χωρίσεις, είτε θα το κάνει εκείνος. Δεν πρόκειται να γυρίσει αν δεν του προσφέρεις γην και ύδωρ. Πρέπει εσύ να πάρεις την πρωτοβουλία. Που σημαίνει ότι πρέπει να πέσεις στα πατώματα και να παρακαλέσεις. Τότε ίσως τον πείσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γιατί ψάχνεις να γυρίσεις στον Παρθένο; Αν τον χωρίσεις θα στεναχωρηθεί και δεν θα έχει διάθεση για καινούρια σχέση. Θέλει να κάνει την αυτοκριτική του, και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Αν πάρεις την απόφαση να επιδιώξεις επανασύνδεση, θα πρέπει να επιστρατεύσεις λογικά επιχειρήματα για να τον πείσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σπάνια θα δεις έναν Ζυγό να μην βρίσκεται σε σχέση. Τα μικρά διαστήματα κατά το οποία θα είναι αδέσμευτος είτε θα διακοπούν από μια επιστροφή σε παλιά λημέρια, είτε από την δημιουργία μιας νέας που του γυάλισε. Σε ότι αφορά την επιστροφή στα παλιά, όταν τύχει και είναι ξέμπαρκος, ανοίγει την ατζέντα με τα τηλέφωνα των πρώην και κάνει προσπάθειες. Είναι που έχουν τη γοητεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να ξέρεις γενικά ότι ο Σκορπιός δεν γυρίζει σε παλιά σχέση. Κι αν το κάνει, δεν θα είναι για καλό. Θα θυμάται μόνο τα κακά πράγματα και θα σου τα χτυπάει πάντα. Εγωισμός, εχθρότητα, μίσος. Εφόσον, όμως, συναίνεσες, θα υποστείς και τις συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν τα είχες ποτέ με Τοξότη σίγουρα θα έκανες συνέχεια σενάρια ότι επιστρέφει σε κάποιον πρώην του. Γι’ αυτό και τώρα που χωρίσατε μπορεί να τον περιμένεις να φανεί. Ανώριμο παιδί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως,  είναι από αυτούς που δεν θα αποφασίσουν να χωρίσουν εύκολα. Μάλλον, όμως, δεν θα γυρίσει και ποτέ. Αν σπάσει μία φορά το γυαλί, δεν κολλάει ξανά. Αν όμως φταίει εκείνος, τότε ίσως να γυρίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτά που ξέρεις για τον Υδροχόο ισχύουν. Πάει κι έρχεται και μπαινοβγαίνει. Βεβαίως και να περιμένεις ότι ο Υδροχόος θα γυρίσει κάποτε, αν δεν είναι απασχολημένος σε άλλη αγκαλιά, δηλαδή.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες δεν βλέπουν αρνητικά μια επιστροφή! Είτε είσαι εσύ, είτε εκείνος. Γενικά δεν βγαίνει εύκολα από μια σχέση, ενώ συνηθίζει να το έχει δίπορτο. Αρκεί να καλύπτεται ο ρομαντισμός του.

Keywords
Αναζητήσεις
ποια ζωδια μετανιωνουν
Τυχαία Θέματα