Πλουτίζει διδάσκοντας γιόγκα… αιδοίου, για καλύτερο σεξ (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το σεξ έχει καταντήσει πλέον… πανάκεια και οι άνθρωποι κάνουν ό.τι μπορούν προκειμένου να το απολαμβάνουν στο έπακρο.

Αυτή η γυναίκα, έχει πιάσει το νόημα και βρήκε τον τρόπο να βγάζει το… χαρτζιλίκι της.

Πιο συγκεκριμένα, η 31χρονη Courtney Maria Halsted, από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, διδάσκει σε γυναίκες την τέχνη της γιόγκα και του μασάζ αιδοίου για τη βελτίωση της σεξουαλικής τους ζωής.

Η Halsted έχει μελετήσει στην Ινδία τα μυστικά της yoni yoga, γνωστής και ως «γιόγκα του αιδοίου» και όταν μετακόμισε στη Μελβούρνη, αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο της πάθη.

Στράφηκε προς τις αμφιλεγόμενες πρακτικές ως μέσο διαφυγής από αυτό που περιγράφει ως τραυματική παιδική ηλικία. Πέρασε πολλά χρόνια μελετώντας μυστικιστικές τεχνικές ίασης σε Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, και Νοτιοανατολική Ασία, τις οποίες συνδυάζει ανάλογα με το περιστατικό που έχει να αντιμετωπίσει.

Σήμερα, η δημοτικότητα της έχει εκτοξευθεί στα ύψη με χιλιάδες γυναίκες να την επισκέπτονται από όλο τον κόσμο, με σκοπό να μάθουν τη δύναμη που κρύβουν στην πυελική χώρα τους και να βελτιωθούν στο σεξ. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι πολλές, ανάμεσά τους και το μασάζ αιδοίου.

«Μερικές φορές απαιτείται η χρήση ενός δονητή από νεφρίτη. Τον χρησιμοποιούν εσωτερικά για να προκαλέσουν στον εαυτό τους ευχαρίστηση και να ανοίξουν τις μουδιασμένες περιοχές του αιδοίου τους. Είναι σα να απελευθερώνεις έναν μυϊκό κόμπο.

Μία από τις πρακτικές μου είναι μια τεχνική ενεργοποίησης διαλογισμού. Αυτή περιλαμβάνει την εκμάθηση των διαφορετικών οργασμικών σημείων στο αιδοίο για την ενίσχυση της ευχαρίστησης» εξηγεί.

Οι πελάτισσές της, ηλικίας από 20 έως 70 ετών, προέρχονται κατά κύριο λόγο από Αυστραλία, ΗΠΑ και Ευρώπη. Για τις συνεδρίες, ωστόσο, δεν απαιτείται η φυσική τους παρουσία στον χώρο της, καθώς προσφέρει τις υπηρεσίες της και μέσω Skype.

Το άρθρο Πλουτίζει διδάσκοντας γιόγκα… αιδοίου, για καλύτερο σεξ (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα