Πλήθος κόσμου στη συναυλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο το βράδυ της Τετάρτης, στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε ο ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε, «Παίξε Τσιτσάνη μου» με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και τραγούδησαν μαζί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, κάνοντας ταυτόχρονα μία μεγάλη πράξη ανθρωπιάς, καθώς τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσω του προγράμματος «Ολοι Μαζί Μπορούμε»

του ΣΚΑΪ.

Την συναυλία άνοιξαν η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος κάλεσε τον Γιώργο Νταλάρα να ανέβει στη σκηνή και κάνει την έναρξη της βραδιάς.

Σε ρόλο αφηγητή ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη ερμήνευσαν αφιλοκερδώς οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος, Μαρίζα Ρίζου, Μαρίνα Σάττι και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την τρίτη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Την πρώτη, το 2016, απευθύνθηκε στον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο για τη διοργάνωση της μεγάλης συναυλίας.

Τη δεύτερη φορά, το καλοκαίρι του 2017, με τη συναυλία «Ζη το ελληνικό τραγούδι», ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσίασε στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από «φωνές» και τραγούδια.

Sold out η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή

Το άρθρο Πλήθος κόσμου στη συναυλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα