Πηνελόπη Αναστασοπούλου The Booth: Εκτός εκπομπής για δύο εβδομάδες

Πηνελόπη Αναστασοπούλου The Booth: Την επόμενη εβδομάδα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα λείπει από την παρέα του The Booth. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια τόνισε στις συνεργάτιδές της ότι τις επόμενες μέρες θα τους λείψει με τη Σοφία Μουτίδου να παίρνει τον λόγο και να εξηγεί: «Η Πηνελόπη δεν θα είναι εδώ για δύο πενθήμερα. Θα πάει με τα παιδάκια της κάπου. Το σέβομαι».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

εξήγησε πως όλοι προσπαθούν να την πείσουν να φύγει μόνο για πέντε μέρες τα παιδιά της έχουν ανάγκη από διακοπές… “Προσπαθούν να με πείσουν να φύγω μόνο πέντε ημέρες, αλλά τα παιδάκια μου;”.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει δυο κόρες, την Λυδία και την Ηλέκτρα, με τον Φώτη Μπενάρντο. «Λένε ότι το δεύτερο παιδί φέρνει μια ισορροπία, δεν ξέρω πώς γίνεται είναι λίγο μαγικό αλλά είμαστε πολύ ωραία. Ο Φώτης είναι πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος, πολύ αγαπησιάρης, μου στάθηκε πολύ στο χειρουργείο που εγώ έπαθα μια φρίκη. Φοβόμουν λίγο. Γενικά παιδιά δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την οικογένεια, κι εσείς το ξέρετε αυτό, έχετε μια οικογένεια πρότυπο, και πρέπει να το περάσουμε λίγο προς τα έξω αυτό. Είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο», είχε πει χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε ακόμηΓιώτα Παναγιωτοπούλου, η εντυπωσιακή σύζυγος του Νίκου ΧαρδαλιάΤζούλια Νόβα: Ανέμελη και σέξι μετά τον χωρισμό
Keywords
Τυχαία Θέματα