Πετρούνιας – παγκόσμιο 2021: Έτοιμος για το ταξίδι στο Τόκιο

Σε λίγες μέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας θα διεκδικήσει στη Ντόχα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάζεται νίκη με συγκεκριμένο σκορ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα, για μπορέσει να βρεθεί στο Τόκιο. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου.

Ο Πετρούνιας με ανάρτησή του εξέφρασε τα πολλά και αντικρουόμενα συναισθήματά του ενόψει αυτής της πρόκλησης, αλλά δηλώνει έτοιμος για τον αγώνα της ζωής του.

Γράφει ο αθλητής στο Instagram: «Σε μία εβδομάδα περίπου αναχωρούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα όπου εκεί πρέπει να κάνω τον αγώνα της Ζωής μου καθώς πρέπει οχι μόνο να κερδίσω, χρειάζομαι και συγκεκριμένο σκορ ! Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, άγχος πολύ, τρομακτική πίεση, ανησυχία αλλά κυρίως επικρατεί η προσμονή του αγώνα και του εκπληκτικού συναισθήματος που θα νιώσω μετά το ανατρεπτικό αποτέλεσμα που θα με στείλει στο Τόκιο! Το “μετά” δεν με προβληματίζει γιατί μετά όλα θα είναι μονόδρομος για το αποτέλεσμα στο Τόκιο! Έτοιμος λοιπόν για τον αγώνα της Ζωής μου!».

View this post on Instagram

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias)

Keywords
Τυχαία Θέματα