Παπαθωμά: Οι «Άγριες Μέλισσες», τα παιδιά και ο σύζυγος

Παπαθωμά: Η ηθοποιός Θεοφανεία Παπαθωμά, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για την θεατρική παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας» που συνεχίζεται για 2η χρονιά στην Αθηναϊδα. Αναφέρθηκε ακόμη στα 3 της παιδιά αλλά και στον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο. «Ήταν λογικό να απέχω κάποια χρόνια από την τηλεόραση γιατί έκανα τρία παιδιά. Το ήθελα. Θεωρούσα ότι το να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν πολύ πιο σημαντικό

από την καριέρα που την είχα, ούτως ή άλλως, χορτάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Είμαι χαλαρή μαμά. Ούτε αυστηρή, ούτε νευρική» πρόσθεσε. «Έχω τις εντάσεις μου, δεν είμαι ο Βούδας αλλά δεν είμαι από πάνω να κυνηγάω με υστερίες τα παιδιά». Όσον αφορά τον σύντροφο της, Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά παραδέχθηκε: «Προσωπικός χρόνος για μένα και τον Γρηγόρη υπάρχει όταν είμαστε μόνοι μας το βραδάκι και όλοι κοιμούνται. Τον θαυμάζω πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Η φωνή του μίλησε απευθείας στην ψυχή μου. Αυτό που με κέρδισε βέβαια ήταν το σύνολο».

Παπαθωμά:  ”Ο κόσμος μένει με το στόμα ανοιχτό”Παπαθωμά: ”Θέλω να είμαι αρεστή” , δηλώνει η ηθοποιός

«Δεν ήταν εύκολο έχοντας ένα παιδί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Το διαχειρίζεσαι όμως», συμπλήρωσε. «Θέλω να είμαι αρεστή, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα δω κάποια στιγμή την εικόνα μου και δεν θα μου αρέσει. Το πέρασμα του χρόνου θα με τρομάξει αν δω την εικόνα μου να αλλάζει τρομακτικά». «Με το που εμφανίζομαι ακούγεται πάντα ένα «Αααα» και αυτό είναι καλό σημάδι» σχολίασε με χιούμορ η Θεοφανία Παπαθωμά. Τέλος, για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, η ηθοποιός σημείωσε: «Σε μένα λειτουργεί πάντα το ένστικτο. Το ίδιο και στην τηλεόραση. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο ραντεβού την επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες

Παπαθωμά: H επαγγελματική της καριέρα

Η διάσημη ηθοποιός έχει καταγωγή από τις Σέρρες. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και υποκριτική στην Αθήνα. Το ντεμπούτο της στην ηθοποιία και την τηλεόραση το έκανε το 1998, ως πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη “Άγγιγμα ψυχής” στον ΑΝΤ1, με συμπρωταγωνιστή το Σταύρο Ζαλμά. Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε το 2002, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου “Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου”. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει δύο μικρού μήκους ταινίες, το “ΦΥΓΕ ΕΣΥ-ΕΛΑ ΕΣΥ” που βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Δράμας το 2008 και την “ΕΠΕΤΕΙΟ”.

Έχει συγγράψει 4 παιδικά βιβλία, “Οι Περιπέτειες του Ηρακλή Μπιμπερό”, α) Η Σύλληψη, β) Η Κύηση, γ) Η Γέννηση, και το παιδικό μιούζικαλ “Ήρθαν τα Χριστούγεννα”. Έχει μεταφράσει 4 θεατρικά έργα, ενώ έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο το έργο του Νιλ Σαιμον “Ο Τελευταίος Εραστής”. Έχει λάβει δύο βραβεία ως ηθοποιός : αγαπημένης ηθοποιού για το “Άγγιγμα ψυχής” και καλύτερης ηθοποιού για το “Ακροβατώντας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα