Παπαδημούλης: «Άκρα του τάφου σιωπή από τη Ν.Δ για τον Χρυσαυγίτη Αμβρόσιο»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Άκρα του τάφου σιωπή» καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με το «κήρυγμα μίσους» του μητροπολίτη Αμβρόσιου o Παπαδημούλης.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτηση του στο twitter

σχολίασε την υπόθεση Αμβρόσιου.

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αθωώθηκε με ομόφωνη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου.

Η μήνυση για σύνταξη άρθρου μίσους είχε υποβληθεί μετά την ανάρτηση που είχε κάνει ο Αμβρόσιος για τους ομοφυλόφιλους.

Αθώος κι αμετανόητος ο Αμβρόσιος: «Όλους αυτούς ο Θεός τους σιχαίνεται» (vid)

Μέσω του άρθρου που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβρη του 2015, προέτρεπε τους πιστούς να εναντιωθούν στα άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: «Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας! Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους!», έγραφε χαρακτηριστικά.

Tweet Παπαδημούλη

«Το κήρυγμα μίσους του χρυσαυγίτη Μητροπολίτη και η προτροπή σε δολοφονική βία κατά των ομοφυλοφίλων, είναι ΟΚ για το Μονομελές του Αιγίου, κουρελιάζοντας τον αντιρατσιστικό νόμο. Από την ΝΔ, που δηλώνει φιλελεύθερη-ευρωπαϊκή, άκρα του τάφου σιωπή. Πού κρύφτηκαν οι «μένουμε Ευρώπη»»; έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

Το άρθρο Παπαδημούλης: «Άκρα του τάφου σιωπή από τη Ν.Δ για τον Χρυσαυγίτη Αμβρόσιο» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα