ΠΑΟΚ: O Λουτσέσκου θέλει 22 ετοιμοπόλεμους!

ΠΑΟΚ: Όπως λένε στον ΠΑΟΚ, η ομάδα θα επιδιώξει την πρόκρισή της για πρώτη φορά σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. οι απαιτήσεις εκεί είναι φυσικά απείρως μεγαλύτερες από το Γιουρόπα Λιγκ. Άρα, πρώτιστο στόχο των «ασπρόμαυρων» αποτελεί η εδραίωση της κυριαρχίας του Δικέφαλου του Βορρά. Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στόχος η κατάκτηση συνεχόμενων πρωταθλημάτων τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να καταγραφεί η επόμενη δεκαετία, ως «η δεκαετία του ΠΑΟΚ» και έπεται το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τις δυο 11άδες

που θέλει ο Λουτσέσκου η κατάσταση έχει ως εξής: Στη θέση του τερματοφύλακα δίδυμο θα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τον νεοαποκτηθέντα Ζίφκο Ζίφκοβιτς, η επισημοποίηση της μεταγραφής του οποίου αναμένεται σύντομα. Στην θέση του δεξιού μπακ θεωρητικά είναι καλυμμένη η ομάδα. Αποκτήθηκε, με βάση αυτή τη λογική, ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο Σοάρες από την Άβες. Στη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει θέμα. Λόγω του τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια, προς το παρόν, είναι μόνος ο Δημήτρης Γιαννούλης. Χρειάζεται μεταγραφή αριστερού μπακ. Ο Λουτσέσκου καλοβλέπει την ασφαλή κατά την άποψή του περίπτωση του συμπατριώτη του Αλίν Τόσκα, αν μείνει ελεύθερος από την Μπέτις.

Στις θέσεις των στόπερ συγκροτείται δυνατή τριάδα από τους Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Κρέσπο και Σβέριρ Ίνγκασον. Αυτή μπορεί να γίνει τετράδα, εάν ο Λουτσέσκου εγκρίνει την παραμονή στο ρόστερ του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021 και έχει βάλει ως στόχο ζωής να καθιερωθεί στη Τούμπα. Στις θέσεις «6» και «8» η ομάδα χρειάζεται τη μεγαλύτερη ενίσχυση στις μεταγραφές. Στη παρούσα φάση σίγουροι στο ρόστερ είναι μόνο ο Γιόζιπ Μίσιτς και ο νεαρός Δημήτρης Μελιόπουλος. O Oμάρ Ελ Καντουρί θέλει να φύγει και ο Πόντους Βέρνμπλουμ επιστρέφει από σοβαρό τραυματισμό. Ο Σοζέ Μαουρίσιο θέλει ακόμα χρόνο για να γυρίσει και η παραμονή του Σέρζιο Ολιβέιρα «σκοντάφτει» σε πολλά αντικειμενικά εμπόδια. Τέλος, τα συμβόλαια των Χοσέ Κάνιας και Εβγέν Σάχοφ ακόμα δεν ανανεώθηκαν.

Στην θέση του επιτελικού χαφ η παρουσία των Δημήτρη Πέλκα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δίνει την δυνατότητα της διπλής επιλογής. Αυτά, με το δεδομένο φυσικά, ότι θα παραμείνει ο Πέλκας. Στα άκρα της επίθεσης υπάρχει επάρκεια επιλογών με τους Δημήτρη Λημνιό, Λέο Ζαμπά, Πέδρο Ενρίκε, Λάζαρο Λάμπρου. Επίσης,  αναμένεται η απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ μεγάλης κλάσης. Το ίδιο ισχύει και για την θέση του φορ. Το δίδυμο των νεαρών Τσούμπα Άκπομ και Κάρολ Σφιντέρσκι έδωσε τα διαπιστευτήριά του πέρυσι. Επίσης, υπάρχει σε εκκρεμότητα και η περίπτωση του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Ευθύμη Κουλούρη.

ΠΑΟΚ: Οι εντολές Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έδωσε εντολή στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν στην απόκτηση τεσσάρων παικτών. Αυτοί αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα κινηθούν για την απόκτηση τεσσάρων παικτών για το βασικό τους σχήμα. Αυτοί θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί οι συγκεκριμένες μετεγγραφές να είναι ποιοτικές και να πραγματοποιηθούν πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό προκειμένου να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του στο μοντάρισμα της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν τους Λάζαρο Λάμπρου και Νίκο Μελισσά, οι οποίοι επιστρέφουν από τους δανεισμού τους. Κλεισμένοι πρέπει να θεωρούνται οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Ίσμαελ Σίλα, οι οποίοι αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν. Παράλληλα, τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του “Δικέφαλου” του Βορρά από τις πωλήσεις των Κουλούρη και Ελ Καντουρί αναμένεται να διατεθούν για την ενίσχυση του ρόστερ και την απόκτηση των τεσσάρων παικτών πρώτης γραμμής.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ φέρεται αποφασισμένος να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας. Στόχος η διατήρηση των τίτλων στην Ελλάδα και η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα