ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Ανατροπή σοκ!

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Έπεσε μαχόμενος ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» δεν τα κατάφερε στην έδρα της Αϊντχόφεν και ηττήθηκε με 3-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφεραν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα.

Στο 4’ ο Βαρέλα έκανε το 0-1 εξ’ επαφής. Η Αϊντχόφεν είχε ακυρωθέν μερικά λεπτά αργότερα (10’) με τον Μαλέν να υποδεικνύεται οφσάιντ (αν και βρισκόταν σε κανονική θέση). Ο ΠΑΟΚ στο 13’ διπλασίασε τα τέρματα του, με τον Τζόλη να σημειώνει το 0-2. Η γηπεδούχοι

είχαν απάντηση και στο 20’ μείωσαν. Ο Γκάκπο έκανε το 1-2. Οι δύο ομάδες πάλεψαν πριν την ανάπαυλα αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ.

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η Αϊντχόφεν μπήκε δυνατά και κυνήγησε την ισοφάριση. Έκανε φάσεις και τελικά το κατάφερε. Στο 51’ ο Γκάκπο με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 2-2. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα ο Μαλέν ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, κάνοντας 3-2. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Στον εναπομείναντα χρόνο δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα. Έτσι, η Αϊντχόφεν πήρε τη νίκη και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου με έναν βαθμό διαφορά από τον ΠΑΟΚ, που υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Βαρέλα 8’, Τζόλης 13’, Γκάκπο 20’,51’, Μαλέν 53’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντρίς Τρεϊμάνις (Λετονία), Βοηθοί: Χάραλντς Γκουντερμάνις (Λετονία), Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς (Λετονία)

Αϊντχόφεν (Ρ. Σμίντ): Μβογκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσαλί, Μαξ, Ροζάριο, Μαντουέκε (Μάουρο Τζούνιορ 78’), Σανγκαρέ, Γκάκπο, Μαλέν (Λεντέσμα 92’), Ζαχαβί (Χέντριξ 71’).

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο (Ουαγκέ 85’), Καντουρί (Μπίσεσβαρ 85’) Σβαμπ, Τσιγγάρας (Αουγκούστο 69’), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (Μούργκ 58’), Τσόλακ (Σφιντέρσκι 69’).

Δείτε ακόμη: Έχασε, αλλά δεν χάθηκε τίποτα, ο Ολυμπιακός 0-1 από τη ΣίτιΠήρε το εισιτήριο στα νοκ άουτ και η Μπάγερν, 3-1 τη ΣάλτσμπουργκΤο γκολ του… Θεού – Όταν όλοι δάκρυσαν με τον Ντιέγκο!
Keywords
Τυχαία Θέματα