ΠΑΟ...ΜΠΡΟΣΤΑ

Μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου «Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012», θα μπορούν να λαμβάνουν πλέον πληροφορίες για το εγχείρημα οι φίλοι της ομάδας του «τριφυλλιού».

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ενημερώνονται για τα οικονομικά στοιχεία, τα πλάνα, τις δραστηριότητες και γενικότερα την πορεία του εγχειρήματος του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση-καλωσόρισμα στο www.paomprosta.gr:

«Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού,

σας καλωσορίζουμε στην επίσημη διαδικτυακή διεύθυνση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2012». Στα πλαίσια της διαφανούς και αξιοκρατικής αντιμετώπισης των ζητημάτων των μελών και εν γένει του Σωματείου, δημιουργήθηκε αυτός ο διαδικτυακός τόπος, ως μέσο επικοινωνίας των μελών με το Σωματείο, με τη Διοίκηση, αλλά και μεταξύ αυτών. Εδώ θα διατίθενται όλες οι πληροφορίες που αφορούν το Σωματείο όπως σύντομα αποσπάσματα πρακτικών ΔΣ και Γενικών Συνελεύσεων, καθώς και οι σχετικές αποφάσεις. Επίσης, επειδή επιθυμούμε να υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά θέματα του Σωματείου, θα δημοσιεύονται τα οικονομικά στοιχεία που σχετίζονται με τους πόρους του Σωματείου, τη διάθεση αυτών, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του Σωματείου και τον προϋπολογισμό. Θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας όπως, για παράδειγμα, πόσα χρήματα έχουν μπει στα ταμεία μας και πόσα απομένουν μέχρι το τελικό στόχο μας. Ακόμα, η Διακήρυξη Αρχών του Σωματείου, οι εκθέσεις ελέγχου, τα μεσοπρόθεσμα πλάνα, οι δραστηριότητες του Σωματείου θα δημοσιεύονται άμεσα προς τα μέλη του Σωματείου. Στο άμεσο διάστημα, ο διαδικτυακός χώρος θα περιέχει online forum για την ελεύθερη και απρόσκοπτη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών. Στο εγγύς μέλλον, θα διεξάγονται μέσω του διαδικτυακού τόπου ψηφοφορίες Γενικής Συνέλευσης, τακτικών μελών για θέματα προς διαβούλευση στη Γενική Συνέλευση και οποιαδήποτε τακτική ή έκτακτη ψηφοφορία αναγγελθεί από το Δ.Σ. ή το Εποπτικό Συμβούλιο. Τόσο η διαδικασία σύστασης, όσο και η λειτουργία του εν λόγω Σωματείου θα πραγματοποιηθεί μέσω Διαδικτύου και συγκεκριμένα:


1. Παρουσίαση / Επικοινωνία Διακήρυξης Αρχών

2. Ενημέρωση πρόσκλησης εγγραφής μελών

3. Ενημέρωση διαδικασίας εγγραφής μελών

4. On line παρακολούθηση εγγραφών – μελών

5. On line παρακολούθηση ταμειακών διαθεσίμων του Σωματείου από εγγραφές.

Στο πλαίσιο της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης όλων των φιλάθλων, η Παναθηναϊκή Συμμαχία δημιούργησε ένα κέντρο social Media, με παρουσία στο Facebook και στο Twitter, έτσι ώστε να μαθαίνετε άμεσα ειδήσεις που αφορούν θέματα του Σωματείου αλλά και για να υπάρξει μία υποστήριξη σε τυχόν απορίες σας και από εκεί . Όσο περνάνε οι μέρες θα δημοσιεύονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σωματείο, έτσι ώστε στις 2 Ιουλίου να ξεκινήσουν οι εγγραφές των μελών. Ο Παναθηναϊκός ΜΑΣ, αλλάζει οριστικά σελίδα και στις 2 Ιουλίου ο κόσμος παίρνει την δύναμη στα χέρια του».

Keywords
Αναζητήσεις
paobrosta.gr
Τυχαία Θέματα