ΠΑΟ – μπάσκετ: Τέλος ο Τζάκσον

ΠΑΟ – μπάσκετ: Όπως όλα δείχνουν, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει ο Πιέρ Τζάκσον. Οι άνθρωποι της αγοράς κοιτάνε την αγορά για να τον αντικαταστήσουν. Έτσι, η συνεργασία τον δύο πλευρών τελειώνει γρήγορα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παίχτης ήδη βρίσκεται εκτός ομάδας και το μόνο που μένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση. Μάλιστα, οι απόφαση αυτή ήταν κοινή. Ο Αμερικάνος γκάρντ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην ομάδα του Γιώργου Βόβορα και να ανταπεξέλθει στον ρόλο, που του ζητούσαν. Ειδικά μετά από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε (θλάση στον δικέφαλο του

αριστερού ποδιού) τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» κινήθηκαν γρήγορα και ενίσχυσαν τα γκάρντ με την απόκτηση του Κίφερ Σάικς με συμβόλαιο ενός μήνα (μέχρι να επιστρέψει ο Τζάκσον) Όμως, ο Αμερικάνος δεν κατάφερε να επιστρέψει  από τον τραυματισμό του και σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις στα φιλικά οδήγησαν σε αυτή την απόφαση για «διαζύγιο» με το «τριφύλλι».

ΠΑΟ – μπάσκετ: Πιθανοί αντικαταστάτες

Οι άνθρωποι της ομάδας ήδη τσεκάρουν κάποιες περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Τζάκσον και ψάχνουν έναν παίχτη, που να έχει δημιουργικές αρετές. Ενώ, περισσότερο χρόνο αναμένεται να πάρει και ο Σάικς. Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να καλύψουν το κενό, που δημιουργήθηκε στα γκάρντ.

Δείτε ακόμη: Δεν παίζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός την 7η αγωνιστικήΕρχεται άμεσα και αναλαμβάνει ο ΜπόλονιΙστορία έγραψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τους Λέικερς!
Keywords
Τυχαία Θέματα