Πάνω από 138 κιλά κάνναβης κι ένα καλάσνικοφ ψάχνουν… τους κατόχους τους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια μεγάλη ποσότητα κάνναβης κι ένα καλάσνικοφ… αναζητούν τους κατόχους τους!

Καλάσνικοφ με γεμιστήρα και σφαίρες

Για την ακρίβεια, αυτούς τους αναζητά η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ιωαννίνων, αστυνομικοί της οποίας ανακάλυψαν σε κρύπτη, σε δασική έκταση της Χρυσοράχης Ιωαννίνων, περισσότερα από 138 κιλά του ναρκωτικού, αλλά κι ένα πολεμικό όπλο τύπου καλάσνικοφ με γεμιστήρα και σφαίρες!

Έφτασαν μετά από πληροφορίες για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας

Όπως έγινε γνωστό από την

Αστυνομία, στο συγκεκριμένο σημείο οι αστυνομικοί της Δίωξης των Ιωαννίνων, έφθασαν μετά από πληροφορίες για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κάνναβης και βαρέος οπλισμού.

Παρακολούθησαν αλλά δεν εμφανίστηκαν οι παραλήπτες

Αφού εντόπισαν μετά από έρευνες την κρύπτη και παρακολούθησαν για τον εντοπισμό των παραληπτών, κατάλαβαν ότι οι τελευταίοι για άγνωστο λόγο δεν επρόκειτο να εμφανισθούν.

Ναρκωτικά και οπλισμός κατασχέθηκαν

Έτσι, από τον υπαίθριο χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, κατέσχεσαν περισσότερα από 138 κιλά ακατέργαστης κάνναβης καθώς και τον οπλισμό.

Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε, κατασχέθηκαν:

επτά ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν 123 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 138.400 γραμμαρίων,πολεμικό τυφέκιο « Kalasnikov», με γεμιστήρα με 20 φυσίγγια και528 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm.

Έρευνες από την αστυνομία για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση

Ενεργούνται, καταλήγει η Αστυνομία, εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Δηλαδή, τόσο αυτών που πέρασαν ναρκωτικά και οπλισμό στη χώρα όσο και αυτών που επρόκειτο να τα παραλάβουν, αλλά δεν προχώρησαν ίσως γιατί φοβήθηκαν ότι οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τις αρχές.

Το άρθρο Πάνω από 138 κιλά κάνναβης κι ένα καλάσνικοφ ψάχνουν… τους κατόχους τους εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα