Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Την Τρίτη η συνέντευξη DPG

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Δεν έχει προλάβει να …καταλήξει σε ένα συμπέρασμα η κουβέντα που άνοιξε περί των πιθανών λόγω ακύρωσης της συνέντευξης Γιαννακόπουλου. Πολλά λέχθηκαν τις τελευταίες μέρες αλλά πριν καταλαγιάσει …ο κουρνιαχτός ήρθε η νέα ανακοίνωση ημερομηνίας και όλα πάλι αλλάζουν. Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τρίτη (9/6) στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ στις 13:30 το μεσημέρι. Μάλιστα,

η συνέντευξη Τύπου θα “παίξει” ζωντανά μέσω live streaming στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο YouTube. Εξάλλου είναι μία σημαντική στιγμή για το σύλλογο και θα είναι πολλοί αυτοί που θα θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήθελε εδώ και καιρό να μιλήσει, είχε ξεκαθαρίσει πως θα ανοίξει τα χαρτιά του για όλα τα θέματα του Παναθηναϊκού. Και όχι μόνο σε ό,τι αφορά το μπάσκετ που η οικογένειά του έχει δοξάσει. Αλλά και στον Ερασιτέχνη για τον οποίο έχει όραμα και δεν σταματά να το υπογραμμίζει. Μα σαφώς και για ένα από τα θέματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων του. Και δεν είναι άλλο από το PAO Alive, το πρότζεκτ του Βοτανικού και για πολλούς το πρότζεκτ του μέλλοντος του τριφυλλιού. 

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Το “greek dunk” της Euroleague

Η Euroleague μόνταρε ένα ωραίο βίντεο με τα κορυφαία καρφώματα σε αντεπίθεση (και όχι μόνο) την τελευταία δεκαετία. Σε αυτό περιλαμβάνονται και πέντε φάσεις ελληνικού ενδιαφέροντος. 

Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός) Νο. 20
Μάικ Μπράμος (Παναθηναϊκός) Νο. 17
Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός) Νο. 12
Ντάριους Τζόνσον – Όντομ (Ολυμπιακός) Νο. 7
Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός) Νο. 5

Δείτε τα στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμη:Παπαπέτρου στην Τούμπα, Τζήλος στο ΟΑΚΑΟ σπέσιαλ ύμνος των οπαδών θα ζεσταίνει το άδειο Καμπ ΝουΤελικό Super Cup στην Αθήνα θελει η κυβέρνηση!
Keywords
Τυχαία Θέματα