Παναθηναϊκός – Άρης: Όλα για τη νίκη οι «πράσινοι»

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» αναλύοντας το πώς οι πράσινοι οδεύουν στο παιχνίδι αυτό.

Δείτε ακόμη: Μπόλονι: «Να ρωτήσουμε τον Θεό για το αν θα επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι εκτός από βαθμολογικούς λόγους υπάρχουν και άλλοι που καθιστούν εξαιρετικά σημαντικό το ματς. Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε και στις σκέψεις που κάνει ο Λάζλο Μπόλονι

για την 11άδα του τριφυλλιού στην αναμέτρηση αυτή.

Παναθηναϊκός: Προβάδισμα ο Αϊτόρ στη θέση του Χατζηγιοβάνη

Μετά την ξεκάθαρη προτίμησή του στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στο ένα άκρο της επίθεσης εκεί που συνήθως ήταν ο Χατζηγιοβάνης. Ο νεαρός άσος του τριφυλλιού τραυματίστηκε και θα απουσιάζει από τον αυριανό αγώνα με τον Άρη αλλά και τον επόμενο με την ΑΕΚ και ο Ρουμάνος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τις επιλογές του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ανάμεσα στους Ενγκμπακοτό και Αϊτόρ για το δεξί άκρο με τον Ισπανό εξτρέμ να έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός. Ο Αϊτόρ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τον… αντίπαλό του και μάλιστα τον δοκίμασε και σε ένα οικογενειακό διπλό.

Η πιθανή ενδεκάδα για την Κυριακή, σε σχήμα 4-3-3 είναι ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια με τους Βέλεθ, Νιάς στα στόπερ, τον Χουάνκαρ αριστερά και τον Μολό δεξιά. Στα χαφ θα παίξουν οι Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, με τον τελευταίο να επιστρέφει από τραυματισμό. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μακέντα, με τον Βιγιαφάνιες στο αριστερό άκρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα