Παίκτες και κόσμος διώχνουν τον Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό

Η νέα αποτυχία του Παναθηναϊκού (εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) αλλά κυρίως η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, έχουν επιφέρει έντονη δυσαρέσκεια των φιλάθλων προς το πρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή Φερέιρα. Ο Παναθηναϊκός

βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ύστερα από 5 αγωνιστικές, με μόλις τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα: πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα στους «πράσινους», από τότε που καθιερώθηκε το 3-1-0 στη βαθμολογία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του, το αφεντικό της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, δήλωσε πως στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά ως πότε; Όπως φαίνεται, πολλοί παίκτες είναι δυσαρεστημένοι από τις κατά καιρούς επιλογές του Πορτογάλου, δείχνοντας εμφανώς πως δεν τον στηρίζουν πια, καθώς δεν καταθέτουν «την ψυχή τους» σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να εκδηλώνουν με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους προς τον προπονητή, αποδοκιμάζοντάς τον ανοιχτά στους τελευταίους αγώνες και ζητώντας την καρατόμησή του.

Συμπερασματικά, εάν δεν γίνει κάτι άμεσο και εντυπωσιακό (όπως μία νίκη κόντρα στην Τότεναμ, με ανάλογη εμφάνιση) ο Φερέιρα θα αποτελέσει παρελθόν για την αθηναϊκή ομάδα.  

Keywords
Τυχαία Θέματα