Π. Λαφαζάνης: «Η αστυνομία λειτουργεί ως κλέφτης»
Αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Πολυτεχνείο, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη να σχολιάζει από το βήμα της βουλής: «Δεν ήξερα ότι η αστυνομία μπορεί να λειτουργεί και ως κλέφτης σε αυτή τη χώρα. Να πηγαίνει χαράματα το πρωί και να εισβάλει στο Πολυτεχνείο, κλείνοντας τους γύρω δρόμους και να παρουσιάζει εικόνα πολιορκημένης πόλης».
Όπως ανέφερε, «προκύπτουν πελώρια ερωτήματα από την στάση της αστυνομίας, ενώ σημείωσε ότι «και στο παρελθόν είχε μπει απαράδεκτα η αστυνομία στο Πολυτεχνείο, αλλά είχαν συμβεί επεισόδια». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε αν η ΕΛΑΣ είχε ενημερώσει τις πρυτανικές αρχές και αν είχε διάλογο μαζί της, μίλησε για «απαράδεκτα και πρωτοφανή πράγματα» και συμπλήρωσε: «Αν νομίζετε ότι μπορείτε να μεταφέρετε την ατζέντα την πολιτικής σε ακροδεξιά κατεύθυνση είσαστε μακριά γελασμένοι και μακριά νυχτωμένοι». «Είστε μια κυβέρνηση αυταρχισμού που κουρελιάζει το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής», κατέληξε.
Απαντώντας η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ κυρία Σοφία Βούλτεψη επικαλέστηκε τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΑΣ για τα ευρήματα που συνέλεξε από τους υπό κατάληψη χώρους στο ΕΜΠ. «Προφανώς από τον κατάλογο που έδωσε η αστυνομία φονικών όπλων που βρέθηκαν, επιβεβαιώνεται ότι υπήρχαν πληροφορίες. Δείτε τον κατάλογο και θα δείτε για τι πράγμα μιλάμε», πρόσθεσε, ενώ δήλωσε ότι «η αστυνομία για αυτό υπάρχει όταν έχει πληροφορίες πρέπει να προχωρά σε επιχειρήσεις για να μην έχουμε δεινά».
Έντονα αντέδρασε για όσα είπε ο κ. Λαφαζάνης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου λέγοντας ότι «δεν γίνεται όταν βρίσκουμε αντικείμενα με τα οποία μπορεί να γίνει χρήση για να γίνει κλωτσοπατινάδα στην Αθήνα, να ενιστάμεθα».
«Ναι στο άσυλο όταν μιλάμε για διακίνηση των ιδεών, αλλά όταν μιλάμε για γκάγκστερ τότε κάτω τα χέρια, διότι εκεί μιλάμε όχι για αστυνομική τάξη αλλά για δημοκρατική τάξη», απάντησε στον κ. Λαφαζάνη.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Μικροομολογιούχοι: Ναι, χειραγώγησαν τα ομόλογα, πλούτισαν από τα CDS!
- Ευγενία Μανωλίδου: «Με βγάλανε λες και ήμουν η χειρότερη, των χειρότερων!»
- Κύπρος: Διευκρινίσεις για τα τέλη αδειών κυκλοφορίας
- Πέθανε ύστερα από εξοντωτική εργασία χωρίς ύπνο
- Ίντερνετ για όλους
- Βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου;
- Αυτός είναι ο τάφος που βρέθηκε στις Σέρρες και εικάζεται ότι είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου
- Η μετάταξη της τρέλας...
- Υγεία και ΕΟΠΥΥ: Ολική Επαναφορά στη Διακήρυξη της Alma-Ata
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Attiki Press
- Οι Nouvelle Vague στην Τεχνόπολη Αθηνών
- Π. Λαφαζάνης: «Η αστυνομία λειτουργεί ως κλέφτης»
- Νέο επεισόδιο στην Πρεμετή
- Πέντε συλλήψεις στο πλαίσιο υγειονομικών ελέγχων στη Χαλκιδική
- Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ
- «Κοντά στον Φέισα η Μπενφίκα»!
- 27χρονος επιτέθηκε σε 81χρονο για να τον ληστέψει
- Απορρίφθηκαν τροπολογίες για τους πλειστηριασμούς
- Τελευταία Νέα Attiki Press
- Π. Λαφαζάνης: «Η αστυνομία λειτουργεί ως κλέφτης»
- «Κοντά στον Φέισα η Μπενφίκα»!
- Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ
- Οι Nouvelle Vague στην Τεχνόπολη Αθηνών
- Νέο επεισόδιο στην Πρεμετή
- Πέντε συλλήψεις στο πλαίσιο υγειονομικών ελέγχων στη Χαλκιδική
- 27χρονος επιτέθηκε σε 81χρονο για να τον ληστέψει
- Απορρίφθηκαν τροπολογίες για τους πλειστηριασμούς
- Τα «μαζεύει» ο Αρκτούρος
- Απορρίφθηκαν δύο τροπολογίες για τους πλειστηριασμούς
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ενωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων: Ζητούνται διευκρινίσεις για τις μετατάξεις του κλάδου ΠΕ08 Καλλιτεχνικών
- «Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Καλό Χωριό Μονοφατσίου 23-24 Αυγούστου»
- Μπαράζ συλλήψεων για μαστροπεία στην Κομοτηνή
- Κεδίκογλου κατά ΟΛΜΕ: Τα σχολεία δεν είναι τσιφλίκι τους, δεν μπορούν να τα κρατάνε κλειστά!
- Οι πρυτάνεις «αντεπιτίθενται» με την CREC
- Η Μόσχα δεν άφησε παγοθραυστικό της Greenpeace να πάει στην Αρκτική
- Πάτρα: Έριξε την ηλικιωμένη στo δρόμο για να της αρπάξει την τσάντα
- Σ. Κεδίκογλου: «Να μην γίνουν τα σχολεία πεδία άσκησης πολιτικής»
- Χορός σεναρίων για το Dancing with the stars 4
- Το «Ποιος τη ζωή μου» ολοκληρώνει τις παραστάσεις του στην Αθήνα