Όσκαρ 2019: «Κρίση», μετά την παραίτηση Χαρτ, λόγω απαράδεκτων αναρτήσεων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δύο μέρες μετά την ανακοίνωσή του ονόματός του από την Ακαδημία των Όσκαρ, ο Κέβιν Χαρτ ανακοίνωσε την παραίτησή του

Ο ηθοποιός, δεν θα παρουσιάσει τη φετινή 91η τελετή των βραβείων ‘Οσκαρ.

Η εξέλιξη ήρθε μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας εκατοντάδων «αστείων» που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

«Επέλεξα να παραιτηθώ και να μην παρουσιάσω τη

φετινή τελετή των ‘Οσκαρ … και αυτό γιατί δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή από μια βραδιά στην οποία θα μπορούσαν να τιμηθούν τόσοι πολλοί καταπληκτικοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κοινότητα των ΛΟΑΤ για τα σκληρά λόγια που είχα πει κατά το παρελθόν», έγραψε ο Χαρτ σε μήνυμά του στο Twitter.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου αντιμετωπίζει μια νέα κρίση για τη δημόσια εικόνα της για την επιλογή να αναθέσει στον Χαρτ την παρουσίαση της βραδιάς.

Στην επιφάνεια ήρθαν τα ομοφοβικά σχόλια του ηθοποιού μέσω Twitter στα οποία είχε εκφράσει συναισθήματα κατά των γκέι και είχε χρησιμοποιήσει απαράδεκτες εκφράσεις.

Σε ένα μήνυμά του το 2011, ο ηθοποιός έγραψε: «Αν ο γιος μου έρθει στο σπίτι και προσπαθήσει να παίξει με το κουκλόσπιτο που έχουν οι κόρες μου, θα του το σπάσω πάνω στο κεφάλι και θα πω ‘σταμάτα το αυτό γκέι’».

Σε άλλο μήνυμα το 2010 ο Χαρτ σχολιάζει τη φωτογραφία του προφίλ κάποιου γράφοντας ότι «μοιάζει με διαφημιστική αφίσα ενός γκέι για το AIDS».

Το άρθρο Όσκαρ 2019: «Κρίση», μετά την παραίτηση Χαρτ, λόγω απαράδεκτων αναρτήσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα