Ομολόγησε ο Βούλγαρος: «Γι’ αυτό τον δολοφόνησα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ομολόγησε τελικά ότι είναι ο δολοφόνος του 62χρονου γιατρού, ιδιώτη καρδιολόγου, ο Βούλγαρος ο οποίος είχε προσαχθεί το μεσημέρι σήμερα ως βασικός ύποπτος.

Ο αλλοδαπός δράστης που έστησε ενέδρα στον γιατρό, έξω από το χωριό Πιλαλίτικα και τον εκτέλεσε με τρεις μπαταριές από το κυνηγετικό όπλο, φέρεται ως κίνητρο της ενέργειας να επικαλέστηκε την ερωτική αντιζηλία!

Ισχυρίστηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την σύζυγό του

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την επίσης

Βουλγάρα σύζυγο του θύματος, το οποίο είχε τα γενέθλιά του, και γι αυτό αποφάσισε να «τον βγάλει από τη μέση».

Με την ομολογία του Βούλγαρου ο οποίος δηλώνει αστυνομικός στη χώρα του, οι αστυνομικοί της ασφάλειας προσήγαγαν για ανάκριση και την σύζυγο του άτυχου θύματος που ήταν κοσμαγάπητος στον πληθυσμό της Σητείας και του Μακρύ Γιαλού όπου διατηρούσε το ιατρείο του.

Καθοριστική για τη σύλληψη του Βούλγαρου δράστη ήταν η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ακούγοντας τους πυροβολισμούς και βλέποντας από απόσταση πεσμένο τον γιατρό, έτρεξε προς τη σκηνή του εγκλήματος.

Φώναξε στον δράστη που έτρεχε να μπει στο δικό του αυτοκίνητο «δολοφόνε, τι έκανες;». Εκείνος είχε πια επιβιβαστεί σε ένα λευκό αυτοκίνητο και προς στιγμήν είχε διαφύγει.

Το αυτοκίνητο είχε γαζωθεί από τις σφαίρες

Όπως είχε διαπιστώσει κατά την αυτοψία η αστυνομία το αμάξι του γιατρού «γαζώθηκε» από σφαίρες κυνηγετικού όπλου, από τις οποίες μία τον βρήκε στο κεφάλι και τρεις στην πλάτη.

Ο γιατρός πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο δέχθηκε τις χαριστικές βολές.

Ο άτυχος 62χρονος σήμερα είχε τα γενέθλια του και οι εκτελεστές του, επέλεξαν αυτή τη μέρα για να βάλουν τέλος στη ζωή του!

Το άρθρο Ομολόγησε ο Βούλγαρος: «Γι’ αυτό τον δολοφόνησα» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομολόγησε, Βούλγαρος, Γι’,omologise, voulgaros, gi’