Ολυμπιακός σενάρια πρόκρισης: Οι πιθανότητες για Champions League και Europa League

Ολυμπιακός σενάρια πρόκρισης: Η νέα ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία δεν ήταν εκτός προγράμματος για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι παρά το γεγονός ότι στην παρούσα φάση είναι ουραγοί στον δεύτερο όμιλο του Champions League, εξακολουθούν να διατηρούν ελπίδες πρόκρισης έστω στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της

Ευρώπης.

Ο βασικός ανταγωνιστής της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς σε αυτή την ιστορία, είναι η ομάδα με την οποία οι Πειραιώτες συνδέονται σε οπαδικό επίπεδο και δεν είναι άλλη φυσικά από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι με τρεις ήττες στον όμιλο και μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό έχουν βαθμολογικό προβάδισμα, ωστόσο το κομβικό ματς στο «Καραϊσκάκης» την τελευταία αγωνιστική φαίνεται πώς θα κρίνει τα πάντα.

Ολυμπιακός σενάρια πρόκρισης: Το πολύ… αισιόδοξο σενάριο

Το πιο αισιόδοξο σενάριο σε αυτή την υπόθεση, το οποίο θα στείλει τον Ολυμπιακό στους «16» του Champions League, «βλέπει» δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο ματς του Group B εάν φυσικά ταυτόχρονα η Τότεναμ ηττηθεί από τη Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία στην «αυλαία» των ομίλων.

Ολυμπιακός σενάρια πρόκρισης: Το πιο εφικτό σενάριο

Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από την άλλη μεριά, «γράφει» ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα καταφέρουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα από τους Λονδρέζους στην 5η αγωνιστική και σε συνδυασμό με ήττα των Σέρβων στο Βελιγράδι, θα χρειάζονται μια απλή νίκη με… «μισό μηδέν» στο «Καραϊσκάκης». Νίκη που θα τους στείλει βέβαια στη φάση των «32» του Europa League.

Ολυμπιακός σενάρια πρόκρισης: Αν ο Αστέρας πάρει αποτέλεσμα από τη Μπάγερν…

Εάν τώρα ο Ερυθρός Αστέρας καταφέρει την άλλη αγωνιστική στην έδρα του να πάρει μια ισοπαλία από τους σχετικά αδιάφορους Βαυαρούς και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός ηττηθεί από τους Άγγλους στο Λονδίνο, τότε η ομάδα του Μαρτίνς θα έχει ένα έξτρα εμπόδιο στην αυλαία. Αυτό έχει να κάνει με τα γκολ που θα χρειαστούν οι Πειραιώτες, οι οποίοι θα πρέπει να επικρατήσουν με διαφορά δύο τερμάτων στο Φάληρο.

Ολυμπιακός σενάρια πρόκρισης: Τι γίνεται αν ο Ολυμπιακός νικήσει επίσης με 3-1 τον Αστέρα

Εάν με τα προηγούμενα δεδομένα, ο Ολυμπιακός επικρατήσει με 3-1 του Αστέρα στο Φάληρο, το ίδιο σκορ δηλαδή με το Βελιγράδι, τότε θα μετρήσουν τα σύνολα τερμάτων στα οποία οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν να φοβούνται. Και αυτό γιατί οι Σέρβοι έχουν πολύ επιβαρυντικό παθητικό στο ενεργητικό τους στον όμιλο, κάτι που εν ολίγοις σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να ηττηθούν με ένα απίθανο σκορ στην Αγγλία της τάξεως του… 8-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα